HirdetményekA Közép-Szabolcsi Leader Egyesület - LEADER HACS területén lévő helyi vállalkozások versenyképességének növelése Helyi termék piacra jutásának segítése, népszerűsítése című, VP6-19.2.1.-56-1-17 kódszámú felhívás keretében vállalkozásom fejlesztésére eszközöket szereztem be.

A megvalósult fejlesztéssel a vállalkozás tevékenységének, szolgáltatásának minősége, működési hatásfoka nagymértékben javul, a vállalkozás hamarabb tud igazodni a piaci igényekhez. A beruházás időszerű, modern, korszerű technológia alkalmazását jelenti.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Papp Tibor EV


Sajtóközlemény

Health Point Kft. fejlesztése és technológiai korszerűsítése

2023/09/28

A „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022 azonosító számú pályázati felhívásra benyújtott GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00525 projekt tekintetében a Health Point Kft. vissza nem terítendő 8,09 millió forintos támogatást nyert el. A támogatás mértéke 70%-os. A forrást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A fejlesztés eredményeként a Health Point Kft. tevékenységének diverzifikációja került megvalósításra, amely során földmunkavégzés tevékenységét tudja hatékonyan gyakorolni a támogatás keretében beszerzett gép és hozzá tartozó eszközök révén.

A beszerzett gép, illetve a hozzá tartozó kiegészítők:

• Bobcat E19 típusú minikotró gép
• Mélyásókanál STD Klac C 30cm,
• Mélyásókanál STD Klac C 50cm,
• Fix rézsükanál 100cm C klac E17-E20z

A megvalósulás helyszíne a Health Point Kft. székhelye 4484 Ibrány, Palocsa utca 18.

A projekt eredményeképpen új szolgáltatásként már földmunkát is végez a Health Point Kft. a beszerzett géppel és eszközökkel. A cégnek így hosszút távú fennmaradása kerül biztosításra.

A projekt tényleges befejezésének dátuma: 2023.02.06.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

További információ kérhető:
Health Point Kft.
Telefon: +36-30-789-8007
Cím: 4484 Ibrány, Palocsa utca 18.
E-mail: info@foldmunkapro.hu
www.foldmunkapro.hu

Szaunaház kialakítása

A BAPPE Kft. a Vidékfejlesztési program keretén belül a Közép-Szabolcsi Leader Egyesület működési területére meghirdetett VP6-19.2.1.-56-1-17 kódszámú, Közép-Szabolcsi Leader Egyesület – LEADER HACS területén lévő helyi vállalkozások versenyképességének növelése Helyi termék piacra jutásának segítése, népszerűsítése című felhívás alapján támogatást nyert szaunaház kialakítására.

A beruházás keretében egy kb. 6-8 férőhelyes férőhelyes előtér-zuhanyzó és szaunatér helyiségeket tartalmazó szaunaház épült, amely szilárd burkolatú útról megközelíthető. A megvalósított szaunaház a tőle kb. 25 méterre található pálinkakóstoló épületbe látogató vendégeknek nyújtott szolgáltatási kör bővítését is szolgálja.

A cég legfontosabb célja a fejlesztéssel a versenyképességének növelése, piaci pozíciójának erősítése, és egy új a térségben hiánypótló szolgáltatás létrehozása volt.


 

 

Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).

Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).

Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.