Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!
Szeretettel köszöntöm Önt Ibrány Város Önkormányzatának honlapján!

Akár városunk polgára, akár csak egy virtuális sétára látogatatott el hozzánk, szeretnénk bemutatni Önnek Ibrányt, minden értékével, épített és természeti szépségével, történelmi múltjával és jelenével együtt. Fontos számunkra, hogy mindig friss, naprakész, hiteles információkat nyújtsunk a várost érintő ügyekről, tájékoztatást adjunk a legfrissebb hírekről, beszámoljunk a településünkön történt fontosabb eseményekről.

Ibrány, a maga hét ezer fős lakosságával Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 10. legnagyobb népességű települése, az Ibrányi járás központja. Az egykor szegény és elmaradott település negyven esztendő alatt lett nagyközség, város, kistérségi központ, majd járási székhely, mely vitathatatlanul új korszakot jelent a város történetében. A központi státuszából adódóan az elmúlt években számos városi funkció erősödött meg, amelyek illetékességi területe messze túlmutat a város és a járás határain is.  A folyamatos fejlesztéseknek, a modern és a sokrétű intézményhálózatának köszönhetően olyan várossá nőtte ki magát, ahol hasonló településekkel, illetve az országos trenddel szemben, a lakosság száma nem mutat csökkenő tendenciát, sőt a térségből egyre többen választják Ibrányt lakóhelyül.  Ezért is szeretnénk hasznos és értékes információkat nyújtani mindazoknak, akik Ibrányba készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni. Városunk vezetése fő feladatának tekinti a helyben maradás elősegítését, a település népességmegtartó erejének megőrzését.

A honlapunkon keresztül nem biztos, hogy kiderül az itt élők kedvessége, vendégszeretete, ezért bátran ajánlom, hogy látogasson el hozzánk. Remélem felkeltjük érdeklődését, és személyesen vagy a világhálón keresztül hamarosan visszatérő vendégeink között köszönthetjük.

Jó böngészést, eredményes és hasznos időtöltést kívánok!

Tisztelettel:

Trencsényi Imre
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.