Nyári diákmunka

Hivatalos tudomásunk a nyári diákmunka indulásáról ugyan még nincs, de előreláthatólag ebben az évben is kap önkormányzatunk lehetőséget diákok nyári, szünidei foglalkoztatására. Vegyétek figyelembe az alábbi foglalkoztatási feltételeket, s csak az a diák jelentkezzen munkára, aki ezt feltétel nélkül be tudja/be kívánja tartani!

 

- 1 hónapos szerződés esetén két nap szabadság jár, ebből adódóan a szerződés időszaka alatt nincs mód hosszabb nyaralásra menni
- arra nincs lehetőség, hogy az egy hónapos munkaidő ne folyamatosan, hanem több részletben (pl. nyaralással történő megszakítással két részletben), több szerződés keretében kerüljön letöltése
- túljelentkezés esetén 2 hetes munkaturnusokat indítunk

Kérjük, hogy CSAK AZOK jelentkezzenek, akik a fenti feltételeket vállalják! A NYÁRI diákmunkára történő jelentkezés feltételei ebben az évben is előreláthatólag változatlanok lesznek:

- Állandó ibrányi lakcím
- Betöltött 16. életév, nappali tagozaton folytatott tanulmány (felsőoktatási tanulmányok befejezését követő nyáron még lehetséges a diákmunka, amennyiben érvényes a diákigazolvány)
- Iskolalátogatási igazolás
- Középiskolai bizonyítvány másolata
- Munkaügyi Központban történő regisztráció ez mindenképpen történjen meg június hónapban.

JELENTKEZNI CSAK és KIZÁRÓLAG a GAMESZ irodánál lehet (Liliom u. 2.sz.) személyesen, vagy telefonon: telefonszám: 06/42 200 105, vagy e-mailben: gameszibrany@gmail.com.

Aki nem a GAMESZ-nál jelentkezik, esetében nem vállaljuk a felelősséget, ha véletlenül kimarad.

Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.