Tartsuk tisztán a környezetünket!

Ezúton hívom fel Ibrány város lakosságának figyelmét arra, hogy minden ingatlan tulajdonosnak, illetve ingatlan használónak kötelessége a helyi köztisztasági rendelet előírása alapján (a köztisztaság fenntartásáról és környezetvédelemről szóló 21/2013 (X.30.) önkormányzati rendelet 5.§) gondoskodni:

Kisvárdán kezdünk, Kemecsével folytatjuk

Elkészült a Tiszántúli Takarék Megye I. osztály őszi sorsolása. Csapatunk augusztus 11-én 17 órától Kisvárdán kezdi meg a küzdelmeket, míg az első hazai bajnokira augusztus 18-ig kell várni, amikor is a kis El Clasico-n a Kemecse SE látogat városunkba.

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: magyar győzelem!

Július 21-én, vasárnap 11 óra 50 perckor rajtolt Vásárosnaményban az egyik legrangosabb egynapos országúti kerékpárverseny, majd 171,4 kilométer megtétele után Ibrányban ért célba a Visegrad 4 Special Series mezőnye.

Sportcentrum nyitás

Tájékoztatjuk a tisztelt vendégeinket, hogy az Ibrányi Sportcentrum a karbantartási munkálatokat követően előreláthatólag július 25-én, csütörtökön nyit.

Kertvárosi napok

Hagyományunkhoz híven július második hétvégéjén ismét megrendeztük a Kertvárosi Napokat. Pénteken 18 órától Esküvői fotókiállítást láthattak a Kertvárosi Kézművesházba látogatók. A köszöntő után, a kronológiai sorrendbe helyezett képeket nézegetve, időutazáson vehettünk részt, néhány percre ismét fiatalok lehettünk, átélhettük esküvőnk meghitt pillanatait.

Egyenlő Bánásmód Hatóság augusztusi ügyfélfogadás

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiségi vagy etnikai kisebbséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világmeggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!

V4 Special Series – Vásárosnamény-Ibrány: 171,4 km vár a versenyzőkre

Július 21-én, vasárnap a Visegrad 4 Special Series keretében ismét városunkban köszönthetjük az országúti kerékpározás elit mezőnyét. A verseny mezőnye Vásárosnaményból rajtol, majd 171,4 kilométer megtétele után Ibrányban ér célba.

Üzemszüneti értesítő

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő helyen és időszakban:

Adatkezelési tájékoztató

Ibrány Város Önkormányzata és az Ibrányi Polgármesteri Hivatal elhivatottak abban, hogy a személyes adatok kezelése során a legnagyobb körültekintéssel járjanak el. Ennek megfelelően az általuk végzett tevékenységek, a rá vonatkozó jogszabályi kötelezettségek és az ügyfeleivel, partnereivel fennálló jogviszonyok természetének figyelembe vételével alakították ki a jogszabályi előírások szerinti személyes adatok védelmét célzó adatkezelési szabályozásukat.

Új támogatási formák Ibrányban!

Ibrány Város Képviselő-testülete 2019. július 08-i ülésén tárgyalta a települési támogatásokról és szociális ellátásokról szóló rendeletének módosítását. A rendelet jelenlegi módosítása jelentősen bővíti a helyi szociális ellátások körét.

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.