Városi rendezvény az Idősek Világnapja alkalmából

Köszöntötték az időseket az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár színháztermében szeptember 29-én, az Idősek Világnapja alkalmából szervezett városi rendezvényünkön.

Ebzárlat és legeltetési tilalom

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal a megye teljes területére, a területen található rókák veszettség elleni immunizálása miatt 2022. október 3. és október 23. között ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el. A teljes határozatot a mellékletekben olvashatja.

Támogatás kiosztás

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket, hogy akik negyedévente szociális ellátásban részesülnek tartósan beteg hozzátartozójukra tekintettel, a támogatást 2022. szeptember 28-án (szerdán) 13.00-16.00-ig vehetik fel a GAMESZ épületében.

Tájékoztató lakossági barnakőszén mennyiség igényfelmérésről

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében. Az igényfelmérés során az önkormányzatnak összesített adatokat szükséges rögzítenie az e célt szolgáló adatlapon, mely adatok az igényt jelző háztartások száma és a barnakőszén összesített mennyisége mázsában kifejezve.

Földárverések

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Magyar Állam nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 21. § (3a) bekezdés b) pontja alapján a Nemzeti Földalapba tartozó, 10 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészleteket nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével értékesíteni kívánja.

Hatósági bizonyítványok kiadása gázártámogatáshoz

Tisztelt Lakosok! 2022. szeptember 10-től a jegyzők adnak ki hatósági bizonyítványt a lakás rendeltetési egységek számáról, ahhoz, hogy a lakossági fogyasztó jogszerűen vegyen igénybe kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget. A kérelmi formanyomtatvány letölthető a mellékletből.

Tanévkezdési támogatások kifizetése

Tisztelt Ibrányi Lakosok! Örömmel értesítjük Ibrány város lakosságát, hogy Ibrány Város Képviselő-testülete döntése szerint meghirdetett tanévkezdési támogatás idén is nagy népszerűségnek örvend. Az előző évekhez hasonlóan ebben az évben is nagy számban érkeznek a kérelmek a polgármesteri hivatalba.

Áramszünet!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Ibrányban, az alábbi utcákban és időpontban tervezett áramszünet lesz.

Áramszünet!

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Ibrányban, az alábbi utcákban és időpontban tervezett áramszünet lesz.

Vásári értesítés

Ibrány Város Önkormányzata 2022. szeptember 11-én kirakodóvásárt tart. A kirakodóvásár helye: Ibrány Lehel utcát és Ady utcát összekötő utca (Lapos). Felhívjuk az árusok figyelmét, hogy a kézfertőtlenítés lehetőségét biztosítsák maguk és a vásárlók részére! Várunk minden érdeklődőt!

Oldalak

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.