Polgármesteri köszöntő

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntöm településünk megújult honlapján!

Ibrány nagy jelentőséggel bíró, történelmi múlttal rendelkező Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei település, amely mára járási székhellyé nőtte ki magát.

A város polgármestereként szeretném elérni, hogy a megújult Honlap valamennyi látogató számára áttekinthető, hasznos és értelmes információkkal szolgáljon. Böngészgetésük közben felfedezhetik, megismerhetik településünk számtalan értékét, szépségét, kulturális életét, múltját, jelenét.

Képviselő-testületünk fő feladatának tekinti, hogy Ibrány kellemes lakóhellyé váljék. Szeretnénk hasznos információkat nyújtani mindazoknak, akik Ibrányba készülnek utazni, vagy itt szeretnének letelepedni, üzleti vállalkozásba kezdeni. Az Interneten keresztül nem derül ki, hogy az itt élők kedves, vendégszerető emberek, ezért szívesen ajánlom mindenkinek, látogassanak el hozzánk.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm városunk lakóit is, akiknek reményeink szerint segítséget nyújt a megújult honlap az új struktúrájával. Fontos számunkra, hogy az itt lakók részére mindig friss, naprakész információkat nyújtsunk, tájékoztassuk Önöket a várost érintő hírekről, mert Önökért, Önökkel együtt dolgozunk.

A honlap használatához sok örömet kívánok!

Berencsi Béla
polgármester

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.