Tiszavirág Séta- és Futónap

Első alkalommal rendeztük meg a Tiszavirág Séta- és Futónapot, amelynek elsődleges célja, az egészséges életmódra való odafigyelés népszerűsítése volt. Köszönjük, hogy felhívásunkra felnőttek és gyermekek egyaránt kimozdultak a négy fal közül, s a napsütötte vadregényes környezetben, egy vidám közösségben, mozgással töltötték a délelőttöt.

 

A tavalyi esztendőben verseny jelleggel megrendezett sporteseményt újra gondolva szeretnénk hagyományt teremteni, ezért nem volt kétséges, hogy idén is nekivág a mezőny az Ibrány-Nagyerdő - Tisza töltésig kijelölt távnak. A mostani napnak azonban az volt a különlegessége, hogy minden célba érkező nyertese lett a maga által választott és megtett távnak, hiszen ez a nap nem a versenyzésről szólt, itt mindenki győztes lett, aki rajthoz állt.

Bár a kora júniusi hőség próbára tette a résztvevők kitartását, mindenki teljesítette a 3,6 km-es séta-, illetve a 2,6 km-es, valamint 6,5 km-es futótávokat.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a segítséget, az együttműködést, valamint köszönjük az Élet Forrása Egyesület támogatását és a részvételt.

A futás szeretete, egészségünk megőrzése, és a jó hangulat garancia arra, hogy ez a rendezvény jövőre is folytatódjon.

Fotók:

https://www.facebook.com/ilmksibrany/posts/pfbid02fVk9Y2jQK6cUJbuUegKdof...

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.