Szabó P. Judit 2019

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Szabó P. Judit intézményvezetőt a városért, a város közéletében végzett eddigi munkája elismeréseként Ibrányért Díszcímer kitüntetésben részesíti.

Szabó P. Judit, akit minden ibrányi csak Jucusként ismer - egy hétgyermekes nagycsalád legkisebb gyermekeként nőtt fel Ibrányban.

Tanulmányait az Ibrányi Általános Iskolában kezdte, majd az Ibrányi Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségizett, ezt követően a Nyíregyházi Főiskolán, mint marketing és reklámügyintéző, a DOTE Egészségügyi Főiskolai Karán, mint szociális munkás, majd a Nyíregyházi Főiskolán, mint andragógus szerzett diplomát.

Gimnáziumi éveiben már aktívan részt vett a város kulturális és közösségi életében, 2000-től tagja a Rétközi Ifjúsági Kulturális Egyesületnek.

2010-től az Ibrányi Tanuszodában az uszoda, és az úszás népszerűsítéséért dolgozott.  Egyik alapítója volt az Ibrányi Úszóegyesületnek, melynek a munkájában mai napig is aktívan részt vesz.

2010 novemberétől önkéntesként az Ibrányi Civil Fórum koordinátoraként, a civil szervezetekkel és a helyi intézményekkel közös összefogással számos színvonalas városi rendezvényt szervez és bonyolít le a város lakosságának megelégedésére. Közel egy évtizede vesz részt az Ibrányi Hírlap szerkesztőségének munkájában is.

Kuratóriumi tagja az Egészséges Ibrányi Óvodás Gyermekekért Alapítványának, tagja az Ibrányi Vöröskereszt Alapszervezetének, valamint a Felelősséggel a Kultúránkért Összművészeti Egyesületnek.

2016-tól az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum intézményvezetője. Munkája során igyekszik a lakosság minden egyes korosztályának szórakozási, szabadidő hasznos eltöltésével kapcsolatos igényét kielégíteni, valamint nem csak az ibrányi, hanem a térség lakossága számára is színvonalas rendezvényeket biztosítani.

15 éve töretlen sikerű párost alkot Dj. Szatmárival. Munkájuk kapcsán nem csak országhatáron belül lettek ismertek, hanem határainkon túl is. Fellépései során, büszkén vállalja és hirdeti ibrányi származását.

Szociális érzékenységének köszönhetően minden hozzá fordulót lehetőségeihez mérten segíti, lelkes szervezője jótékonysági gyűjtéseknek, vagy a mások által szervezett gyűjtések, akciók részt vevője, motorja. Minden rábízott, vagy elvállalt feladatát szívvel-lélekkel, fáradtságot nem ismerve végez el.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.