Nagy Mihály 2018

Ibrány Város Képviselő–testülete Nagy Mihály részére az ibrányi mezőgazdasági termelőszövetkezet volt főkönyvelőjeként a város legnagyobb foglalkoztatója, az IMTEF Szövetkezet elődjének fejlesztése érdekében végzett lelkiismeretes és felelősségteljes munkájának elismeréseként „Ibrányért” díszcímer kitüntetést adományoz

Nagy Mihály tevékenysége településünkön az 1970-es évek végére nyúlik vissza, amikor a nagyközségeket kötelezték felsőfokú pénzügyi szakemberek foglalkoztatására.

Nem sokáig végezhette ezt a fontos feladatot, mert néhány esztendő elteltével a helyi termelőszövetkezet vezetése főkönyvelői állást kínált számára, amelyet elvállalt. A szövetkezetben a főkönyvelői tevékenységén túl új vállalkozási formát indított el, hogy kiegészítse a mezőgazdasági alaptevékenységet más bevételi forrásokkal. Önként felvállalta a tsz-ekben akkor divatos ún. mellék-üzemág létesítését, aminek következtében egy erős vasipari részleg jött létre, mely megalapozta a mai IMTEF szövetkezetet, ahol ma már több százan dolgoznak.

Távozásával Ibrányhoz való kötődése nem szűnt meg, a nagyhalászi AGRO-HALÁSZ Kft. ügyvezetőjeként, bármilyen kéréssel fordulhatunk hozzá szívesen ad szakmai támogatást, segítséget.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.