Gerák István 2021

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Város Kiváló Köztisztviselője Kitüntetésben részesíti Gerák Istvánt, a helyi polgármesteri hivatal hatósági-igazgatási osztályának vezető főtanácsosát.

Gerák István a Polgármesteri Hivatalban 1995-től dolgozik, s látja el az állategészségügyi, növényvédelmi, környezetvédelmi, zaj-rezgésvédelmi. ipar-kereskedelmi, katasztrófavédelmi hatósági feladatokat. Hozzá tartozik az önkormányzati lakásokkal kapcsolatos hatósági ügyintézés, lakásgazdálkodási feladatok ellátása, továbbá az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanokkal kapcsolatos testületi döntések előkészítése és végrehajtása.

Feladatai nagyon szerteágazóak. Az ügyfelekkel nagyon jó a kapcsolata, a munkaköréhez tartozó ügyek jellegéből adódóan a „soronkívüli, azonnali” ügyintézés az ügyfelek részéről mindennapos kérés, aminek – ha az a jogszabályoknak megfelelő - maximálisan igyekszik eleget tenni.

A város közigazgatási területének - különös tekintettel a mezőgazdasági területekre – egyik legnagyobb ismerője. A sokrétű feladatellátáshoz kapcsolódó jogszabályváltozásokat és az utóbbi évek egyre bővülő informatikai kihívásait igyekszik lelkiismeretesen nyomon követni.

26 éves pályafutása során nagyon jó munkakapcsolatot alakított ki a kollégáival, a társhatóságok munkatársaival egyaránt. Ha a munka megkívánja, számítani lehet rá akár a szabadsága idején is.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.