Dr. Laskody Károly 2018

Ibrány Város Képviselő–testülete Dr. Laskody Károly úrnak megbecsülése és tisztelete jeléül „Ibrány város díszpolgára” címet adományoz.

Dr. Laskody Károly orvosi pályáját Debrecenben kezdte, majd 1954-ben Ibrányban telepedett le, ettől kezdve dolgozott körzeti orvosként a településen, ahol kezdetben két, később három orvos látta el a települést - igen nehéz körülmények között. 1984-től körzeti főorvosként összehangolta és vezette a település egészségügyi teendőit.

Doktor úr fáradhatatlanul, lelkiismeretesen látta el betegeit, akik egészségügyi és személyes problémáikkal is gyakran felkeresték. Igyekezett minden esetben segíteni, ezért Ibrány lakosai tisztelték, orvosként és emberként is megbíztak benne. Példát mutatott munkatársainak, betegeinek, Ibrány lakosainak. Egy időszakban közfeladatot is ellátott, tanácstagként segítette a település vezetését.

Dr. Laskody Károly hosszú, több mint 46 éves orvosi pályafutása végén 1990-ben ment nyugdíjba és él immár hat és fél évtizede Ibrányban, köztiszteletben, családtagjaival.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.