TIOP-2.1.2-07/1-2008-0015 "Ibrány-Nagyhalászi kistérségi járóbeteg szakellátó központ kialkítása"

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Projekt megnevezése:

 TIOP-2.1.2-07/1-2008-0015

"Ibrány-Nagyhalászi kistérségi járóbeteg szakellátó központ kialkítása"

 Elnyert összeg:

968.267.351 Ft

Közreműködő Szervezet:

Strukturális Alapok Programiroda
1055 Budapest, Honvéd u. 20. www.strapi.hu

 

 

Tisztelt Lakosság!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2008-ban elnyert közel 1 milliárd Ft összegű TIOP- támogatás segítségével 2010. december végére elkészül az Ibrány-Nagyhalászi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó központ. 

Reméljük, hogy a közel 1500 m2 alapterületű épületben található egészségügyi szolgáltatások hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a 12 településre kiterjedő ellátási terület közel 28.000 lakosának egészségügyi állapota jelentősen javuljon azáltal, hogy a megfelelő szakellátásokat megfelelő időben, megfelelő körülmények között igénybe vehetik. 

Az intézményen belül heti 200 szakorvosi órában 17 szakellátást (belgyógyászat, endokrinológia, diabetológia, gasztroenterológia, sebészet, traumatológia, szülészet-nőgyógyászat, csecsemő- és gyermekgyógyászat, fül- orr- gégészet, szemészet, bőr- és nemibeteg- ellátás, neurológia, ortopédia, urológia, reumatológia és fizioterápia, pszichiátria, tüdőgyógyászat, kardiológia) biztosítunk.

Heti 120 órában szakellátásnak nem minősülő egyéb egészségügyi ellátást (laboratóriumi diagnosztika, röntgendiagnosztika, ultrahang-diagnosztika és terápia, fizioterápia- gyógytorna) vehetnek igénybe a lakosok.

Jó egészséget kívánunk Önöknek!

                                         

       Berencsi Béla                                    Orosz Károly
       Ibrány Város Polgármestere             Nagyhalász Város Polgármestere

 

Tájékoztatás az indítással kapcsolatosan 

 

Tisztelt lakosság!

A járóbeteg szakellátó központ várhatóan 2011. június 1-jén kezdi meg működését. A működés megkezdése a működési engedély megszerzésétől illetve az OEP finanszírozási szerződés megkötésének időpontjától függ.

Amennyiben a tervezetthez képest változás lesz a szakellátó központ működésének kezdő időpontjában, a lakosságot a www.ibranyhalaszjarobeteg.hu, illetve a www.ibrany.hu, és a www.nagyhalasz.hu weboldalon, valamint a helyi sajtókon keresztül értesíteni fogjuk. 

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a járóbeteg szakellátó központ előtt autóbusz megállóhely került kialakításra, amelyet a lakosság tömegközlekedési eszköz használata során igénybe tud majd venni.

Az www.ibranyhalaszjarobeteg.hu,  weboldalon a lakosság közvetlenül tájékoztatást kaphat a a járóbeteg szakellátó központhoz érkező, illetve az onnan induló autóbuszjáratokról.

A rendelési időkről szóló beosztásról, továbbá a szakellátó központ telefonos elérhetőségeiről szintén külön tájékoztatást fogunk biztosítani az Önök részére.

 

 

Németh Szilvia
Ügyvezető
MEDI-AMB Nonprofit Közhasznú Kft.

 

 

 

 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.