Ibrány Kertvárosi Sport- és Szabadidőpark kialakítása

Játszótér átadás a Kertvárosban

 

Egy gyönyörű, az uniós normáknak mindenben megfelelő játszótérrel gazdagodott Ibrány-Kertváros, miután május 29-én, 17 órakor ünnepélyesen átadták a köztéri létesítményt.

A kertvárosi lakosság apraja-nagyja izgatottan várta a pillanatot, amikor hivatalosan is birtokba vehetik a gyerekek a közel bruttó 6 millió Ft - amelyhez 3.391.312 Ft összegű LEADER- támogatás kapcsolódik - értékű játszóteret.
 

Berencsi Béla polgármester a lakosság, valamint a város képviselő testületének jelenlétében elmondta, hogy régi adósságot törlesztett ezzel a város, majd szót ejtett a remélhetőleg minél hamarabb megvalósuló, további pályázati forrásokból finanszírozott fejlesztésekről.

A projekt a 122/2009. (IX.17.) FVM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó támogatás pályázati felhívásának keretében, a 1014716 azonosítószámú, a sportolásra alkalmas létesítmények kialakítása és településkép javító fejlesztések támogatása a Tiszatér HACS területén célterületre benyújtott pályázat segítségével nyert megvalósítást.

A beruházás keretében:

- 2 db kosárlabdapalánk labdafogó hálóval történő elhelyezésére
- 1 db kültéri asztalitenisz asztal
- gyermekhomokozó
- gyermekjátszópark (hinta, csúszda, mérleghinta, rugós játék)
- rönk ülőgarnitúrák
- kerti fapadok elhelyezésére került sor.

A projekt együttműködés keretében valósult meg. A projekt erdeményeinek népszerűsítésében, a projekthez kapcsolódó marketingtevékenységek lebonyolításában a Rétközi Ifjúsági és Kulturális Egyesület, illetve a Kertvárosban vendégház kialakítást végző TISZAFA-TEAM Bt is részt vesz.

Az ünnepélyes átadás után megkezdődhetett a játékok tartós tesztelése.

 

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.