Tájékoztató lakossági barnakőszén mennyiség igényfelmérésről

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Belügyminisztérium az önkormányzatok közreműködését kérte, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében. Az igényfelmérés során az önkormányzatnak összesített adatokat szükséges rögzítenie az e célt szolgáló adatlapon, mely adatok az igényt jelző háztartások száma és a barnakőszén összesített mennyisége mázsában kifejezve.

Az adatszolgáltatás határidőben való teljesítése érdekében tisztelettel kérjük a településen élő, barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot, hogy a jelen tájékoztatóval egyidőben elérhetővé tett „Adatszolgáltatás lakossági barnakőszén felméréshez” elnevezésű adatlap kitöltésével és az Ibrányi Polgármesteri Hivatal részére 2022. szeptember 29-én 16:30 óráig történő eljuttatásával segítse a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasználásra kerülő barnakőszén mennyiség felmérését.

Az adatlap letölthető a lap alján elhelyezett linken, elérhető a város hivatalos honlapján, beszerezhető az Ibrányi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán munkanapokon 7:30 és 16:30 között.

A kitöltött adatlap benyújtható postai úton (4484 Ibrány, Árpád u. 5-7.), személyesen munkanapokon a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, valamint e-mail-ben (hivatal@ibrany.hu).

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2022. szeptember 29-ét követően beérkező adatlapokat az igény felméréshez már nem tudjuk figyelembe venni.

A Belügyminisztérium által meghatározott, lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:

- háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
- egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
- egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet

Hangsúlyozzuk, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Kérjük, adatszolgáltatásával segítse az igényfelmérést!

Ibrány Város Önkormányzata

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.