Százados úr sej-haj...

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójában Nagyhalászt fogadtuk. A győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

 

 

 

Ibrány SE – Nagyhalászi SE 2–0 (2–0) Ibrány, 313 néző, v.: Major O.

Az El Clásico előtt az Ibrány SE vezetése Nagy Dávidot köszöntötte, aki immár „százados”, hiszen a közelmúltban megszerezte századik gólját ibrányi színekben - tétmérkőzésen. A meccsen az történt, amit a hazaiak akartak, gyakorlatilag egykapuztak. További sikereket kívánunk a halászi csapatnak.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Kiss P. (Tóth M.), Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B., Jeddi B. (Nagy E.), Lyáh A. (Szabó M.), Haburcsák K., Zubora T.

Edző: Kiss Tamás.

Nagyhalászi SE: Tóth B. – Szűcs Z., Tóth L., Molnár Z. (Kormány Sz.), Kató I. (Puluczkai P.), Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á. (Korsoveczki A.), Károlyi R. (Ferenczi Z.), Varga B., Mátrai N. (Tóth M.).

Edző: Borza László.

Gól: Lyáh A., Haburcsák K.

Kiss Tamás: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, főként az első félidőben, amikor több helyzetünk is volt, illetve akkor szereztük a két gólt. A szünet utáni teljesítménnyel nem igazán vagyok elégedett, mert beleszürkültünk a meccsbe, nem azt a tempót diktáltuk, amit megbeszéltünk. Mindettől függetlenül jár a gratuláció a fiúknak, hiszen hoztuk az igazi szomszédvári rangadót.

Borza László: – Sajnos, el kell ismerni, jelenleg ennyi van a két csapat között. Köszönjük szurkolóink kitartó biztatását.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.