Pályázati felhívás!

Ibrány Város Önkormányzata (Ibrány, Árpád utca 5-7.) nyilvánosan meghirdeti értékesítésre a tulajdonában lévő Ibrány, Tisza u. 37. sz. alatti 2085/1 hrsz-ú, 3287 m2 nagyságú, lakóház, udvar műveléságú ingatlant. Az ingatlan eladási árát bruttó 15.000.000.- Ft-ban (azaz: Tizenötmillió Forintban) határozza meg.

 

Az ingatlan megvásárlására 2021. november 8-án (hétfőn) 16 óráig lehet jelentkezni jelen pályázati felhívásnak Ibrány város internetes honlapján (www.ibrany.hu) történő megjelenése után.

A pályázónak írásos nyilatkozatában vállalnia kell, hogy a meghirdetett vételárat elfogadja, és annak kifizetést vállalja egy összegben legkésőbb a döntést követő 60 napon belül, az adásvételi szerződés aláírásával egyidejűleg.

A vételi ajánlatokat az ingatlan adatainak (hrsz.) és a leendő vevő pontos adatainak feltüntetésével a fenti időpontig kell benyújtani Ibrány Város Polgármesteri Hivatal Ibrány, Árpád u. 5-7. sz. alá személyesen, ill. postai úton, oly módon, hogy az a megjelölt időpontig beérkezzen.

Több jelentkező esetén versenytárgyalás megtartására kerül sor, melynek helyéről, időpontjáról a jelentkezőket értesítjük.

Az ingatlannal kapcsolatos részletes felvilágosítást a Polgármesteri Hivatalban (Ibrány, Árpád u. 5-7.) kérhetnek személyesen, ill. telefonon a 42/527-017 számon Gerák István ügyintézőtől.

Lehetőség van az ingatlannak a helyszínen történő megtekintésére is előre egyeztetett időpontban.

Trencsényi Imre
polgármester