Kertvárosi Családi Nap

A tavalyi évhez hasonlóan, a szervezők maradtak a családias hangulatú, a Gyereknappal egybefűzve megrendezett Kertvárosi Napnál. A kissé hűvös, szeles időjárás ellenére, reménykedve az esőmentes napban, a szorgos kis kertvárosi csapat már reggel 9 órakor megkezdte az előkészületeket a Kézműves Ház udvarán. 14:30-tól Kulcsár Sándor zenei műsorral várta az érkezőket.

 

Minden látogató tombolaszelvényt kapott, mellyel a nap végén kisebb-nagyobb ajándéktárgyakat nyerhetett.

15:00-kor Szabó P. Judit ismertette a programot, majd Simonné Berencsi Aranka köszöntötte a jelenlévőket és köszönte meg mindenkinek a támogatását. Ezt követően Trencsényi Imre Ibrány Város polgármestere és Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő köszöntötte a Kertváros lakóit.

A köszöntők után a Dongó-Együttes, a Térzene pályázat keretein belül, gyermekműsort adott elő. A délután folyamán az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum, az Iránytű Tanoda, a Varázssziget Gyermekház munkatársai csillámtetoválással, gipszfestéssel, lufihajtogatással, arcfestéssel, a Toportyán – Rétközi Hagyományőrző és Íjász Egyesület, valamint Berecz István fafaragással várták a gyerekeket. Mint minden évben a gyermekek, nagy örömmel vették birtokba az ugrálóvárat. Látványos műsort adtak elő a Kid Dance modern tánccsoportjai Nyistyák Bordás Kitti vezetésével. Bemutatkozott a Zene-bölcsi Mátyásné Karaffa Andreával, a vállalkozó kedvű gyerekek szellemi és ügyességi vetélkedőn vehettek részt Bakti László, Habináné Gubik Katalin és Kovácsné Bakó Enikő levezetésével, és Nagy Zsolt hintójával lovaskocsikázásban vehettek részt. 17 órakor mindenki egy tányér ízletes babgulyással csillapíthatta éhségét.

A szervezők köszönik Ibrány Város Önkormányzatának, a Gamesz munkatársainak, a Varázssziget Gyermekház dolgozóinak, az Ibrányi Polgárőr Egyesületnek, az Iránytű Tanoda munkatársainak, az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum dolgozóinak, Kulcsár Sándornak, Nagy Zsoltnak, Rocska Róbertnek, a közösségi szolgálatot teljesítő diákoknak és a kertvárosiaknak a segítségét, a Bakos Szikvíznek a szóda felajánlását. Külön köszönet a két szakácsnőnek, akik egész nap önzetlenül tették a dolgukat: Gubik Jánosnénak és Takács Lászlónénak. Köszönik a nyereményfelajánlást Ibrány Város Önkormányzatának, Trencsényi Imre polgármester úrnak, Kulcsár Béla alpolgármester úrnak, Tóth Balázsné és Szabó P. Judit testületi tagoknak, a Kertvárosi Csemegének, a Városi Könyvtárnak.

A szervezők köszönetet mondanak mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak rendezvényük megvalósításához.

Simonné Berencsi Aranka

Fotók:

http://ibrany.hu/kepgaleria/kertv%C3%A1rosi-csal%C3%A1di-nap

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.