Gyarmati vigasságok

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenötödik fordulójában Fehérgyarmatra utaztunk és ha már ott voltunk haza is hoztuk mindhárom pontot, igazán széppé téve Kiss Tamás játékosedző születésnapját. Isten éltessen Play!

 

Fehérgyarmat SC – Ibrány SE 1–4 (1–0) Fehérgyarmat, zárt kapu, v.: Varga F.

"Jó formában lévő, kulturáltan futballozó vendégcsapattól kapott ki a Fehérgyarmat, de az első félidőben látott játékra lehet alapozni a jövőt illetően. Mindemellett nem csak a hazai együttes teljesített időnként gyengén ezen a meccsen… Ugyanakkor Gyarmaton nagyon örülnek az ificsapat kiváló szereplésének." (Tudósító: Papp Attila)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Fehérgyarmat SC: Szűcs K. – Szász M. (Cserepes Á.), Orosz F., Barkaszi D. (Popovics N.), Bakó T., Sukály Gy., Kóczé Sz., Imre Zs., Kálin N., Szabó T. (Varga Á.), Balogh P. (Bartha K.).

Edző: Balogh Péter és Imre Zsolt

Ibrány SE: Tóth N. – Pápa S. (Jeddi B.), Kiss P. (Mészáros M.), Szőlősi P., Nagy D., Csáki J., Pápa Sz., Gergely B. (Szűcs I.), Kovács G., Szabó M., Lizenbold Zs.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Orosz F., illetve Nagy D. 2, Szabó M., Jeddi B.

Ifi: 3-1.

Balogh Péter: – Jól kezdtük a mérkőzést, vezettünk, stabilan játszottunk, megvoltak a helyzeteink. A második félidőben elfáradtunk, így ki lehet kapni, viszont az igazsághoz hozzátartozik ennyi nem volt a két csapat között.

Kiss Tamás: – Álmosan kezdtük a mérkőzést, ami hamar megbosszulta magát. Az első félidőben volt lehetőségünk az egyenlítésre, de akkor még nem éltünk vele, a szünet utáni játékhoz viszont gratulálok a csapatnak. Amellett, hogy fordítottunk, még helyenként szépen is futballoztunk.

További eredmények:

Balkány–Mándok 2–5 (1–1)
Kemecse–Nagyecsed 1–2 (0–0)
Gyulaháza–Nagyhalász 2–2 (2–0)
Tarpa–Nyírmeggyes 4–3 (2–2)
Baktalórántháza–Nyírgyulaj 1–2 (0–1)
Újfehértó-Csenger később kezdődött.

A Mátészalkai MTK–Austria Juice-Vásárosnamény mérkőzést elhalasztották.

Tabella, több info:

https://adatbank.mlsz.hu/league/54/16/22599/15.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.