COVID-betegek ellátásszervezése megyénkben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház az alábbiakban tájékoztatja a lakosságot a COVID-betegek ellátásszervezéséről Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

 

 

Tisztelt lakosság!

A COVID-19-járvány megyénkben is emelkedő számú megbetegedéseket okoz. A harmadik hullám napi esetszámainak emelkedése szükségessé teszi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a COVID-19-gyanús és fertőzött betegek ellátásának átszervezését.

A COVID-betegek ellátását jelenleg három kórházban, Nyíregyházán, Fehérgyarmaton és Kisvárdán végezzük. A kórházak terhelése nem egyenletes, így a betegutak módosításával az ellátást szeretnénk biztonságosabbá tenni.
 
A kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház Koronavírus Ambulanciája fogadja a Kisvárda, Záhony, Kemecse, Ibrány, Baktalórántháza, Vásárosnamény járási körzetébe tartozó betegeket.

Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház Koronavírus Ambulanciája a Nyíregyháza, Tiszavasvári, Rakamaz, Nagykálló járási körzetébe tartozó betegeket látja el.

A Fehérgyarmati Kórház teljes egészében COVID-ellátást végez, itt fogadják a Fehérgyarmat, Csenger, Mátészalka, Nyírbátor járási körzetébe tartozó betegeket.

Kérjük, ha panaszai indokolttá teszik a kórházi vizsgálatokat, lehetőség szerint a háziorvosával való konzultációt követően, a koronavírusos betegek fogadására kijelölt kórházat keressék fel.
 
Köszönjük együttműködésüket!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.