Szoboszlai Ildikó 2021

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Város Kiváló Közalkalmazottja Kitüntetésben részesíti Szoboszlai Ildikót, Ibrány Város és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét.

Szoboszlai Ildikó 1992-től folyamatosan szociális és gyermekvédelmi területen dolgozik. 1992-től 2001-ig az Ibrányi Idősek Otthonában szociális gondozónői feladatokat látott el.

2001-től jelenleg is az Ibrány Város és Térsége Családsegítő Szolgálatnál dolgozik. 2001-től családgondozói feladatokat látott el, majd 2002-től az intézmény családsegítő szervezeti egységének szakmai csoportvezetőjeként végezte munkáját.

2003-ban egy évre kapott megbízást az intézmény vezetésére, majd 2004-től kezdődően folyamatosan bízza meg 5 éves időtartamokra a fenntartó az intézmény vezetői feladatok ellátásával.

18 éves intézményvezetői munkája során mind Ibrány, mind az intézmény által a családsegítési és a gyermekjóléti feladatokat biztosító Tiszabercel, Paszab, Tiszatelek és Buj településeken, valamint az ibrányi járáshoz tartozó további minden településen az óvodai-és iskolai szociális munkát biztosítva, a gyermekvédelmi központi feladatokat ellátva mind a családok, mind az önkormányzatok, mind a Járási Gyámhivatal dolgozói körében nagy tiszteletnek örvend.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.