Pusztai József 2013

Ibrány Város Képviselő-testülete Pusztai József úr részére a gyermekek oktatása-nevelése érdekében végzett kiemelkedő, színvonalas tevékenységének elismeréseként, valamint a település közéletében végzett munkájának és közösségi életében vállalt aktív szerepének köszöneteként „Ibrányért” díszcímer kitüntetést adományoz.

Pusztai József 1986-ban az általános iskola igazgatójaként, valamint történelem tanáraként érkezett és telepedett le városunkban. Határozott, céltudatos személyisége, sokrétű munkája révén, az intézmény tevékenységi köre bővült, számos újítás, kezdeményezés köthető nevéhez. A Rétközi Iskolaszövetség egyik alapítójaként nemcsak az iskolát, hanem a várost is bekapcsolta a környező települések vérkeringésébe. Vezetése alatt indult útjára a művészeti oktatás, mely az évek során több elismerést is kivívott különböző fesztiválokon, versenyeken.

Nem csupán az ifjúság tanításában, nevelésében, világnézetének formálásában vállalt jelentős szerepet, hanem az Ibrányi Hírlap munkatársaként, majd főszerkesztőjeként a település valamennyi lakosának tájékoztatásában, látókörének szélesítésében.

Városunk képviselő-testületének munkájába is aktívan, tevékenyen bekapcsolódott önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként egyaránt. Tevékenységét, feladatait becsülettel, kitartással, lelkiismeretesen végezte. Tanácsai, javaslatai a város és az oktatás magas szinten tartását szolgálták.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.