Németh Szilvia 2014

Ibrány Város Képviselő-testülete Németh Szilvia pénzügyi és városfejlesztési irodavezető részére Ibrány fejlődése érdekében végzett kimagasló, színvonalas és lelkiismeretes munkájának elismeréseként „Ibrányért” díszcímer kitüntetést adományozza.

Németh Szilvia Ibrány Város Önkormányzatánál 2003-tól vállalt munkát, s lett a pénzügyi csoport munkatársa, majd vezetője.  Munkájában mindig következetes és jó vezető, munkatársaival kialakított kapcsolata példa értékű. Példát mutatott és mutat munkabírásban és szakmai hozzáértésben. Nagyon sokat tett településünk fejlődéséért, számos pályázatban, beruházásban töltött és tölt be fontos szerepet.  Sikeres pályázataink jelentős részében hozzájárult, hogy azok a kezdetektől a megvalósulásig, majd az ellenőrzés lebonyolításáig jó minőségben, az előírásoknak megfelelően kerüljenek lebonyolításra.

Elévülhetetlen érdemeket szerzett az Ibrányi László Művelődési Központ és Könyvtár, az Ibrányi Tanuszoda, az általános iskola bővítése, rekonstrukciója, utak, közterek és a Dr. Béres József Járóbeteg Szakellátó Központ megvalósításában, melynek jelenleg is ügyvezetője.  Igényes szakmai munkával irányítja Ibrány város pénzügyi-gazdasági  életét, és segíti a költségvetési intézmények pénzügyi-számviteli munkáját.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.