Lukács Béla 2012

Ibrány Város Képviselő Testülete Lukács Béla úr részére a város gazdasági fejlődése, jó hírének növelése érdekében elért kimagasló teljesítményének elismeréseként, a városban folyó sportélethez, valamint a civilszervezetek részére nyújtott támogatások köszöneteként Pro Urbe kitüntető címet adományoz.

Lukács Béla pályafutását fiatal mérnökként Ibrányban kezdte, a Rákóczi Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben. A rendszerváltást követően 1992-ben, a Tsz. lakatos üzeméből az ott dolgozókkal együtt létrehozták az IMTEF Szövetkezetet, megalapozva ezzel egy hosszú távú, sikeres vállalkozás alapjait.

Fő tevékenységi körük a légrugó fémalkatrészek gyártása, melyek a világ számos vezető tehergépjármű és autóbusz típusaiban megtalálhatók. Példaként szolgál minden ibrányi számára, hogy folyamatos, kitartó és odaadó munkájával, több mint 200 munkavállaló alkalmazásával, Ibrány legnagyobb foglalkoztatójává nőtte ki magát. Cége az elmúlt évben, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az előkelő első száz legsikeresebb vállalkozás közé került, ami nagyon nagy büszkeség nemcsak a vállalkozás, hanem Ibrány számára is.

Lukács Béla vezetőként és magánemberként is példaként szolgál, hiszen azon túl, hogy sikeres vállalkozó, a város közéletében is aktív szerepet vállal. Ki kell emelni az Ibrányi Sport Egyesületnek nyújtott jelentős anyagi hozzájárulását, mellyel az ibrányi utánpótlás korosztály nevelését nagyban segíti. Jelentős szerepet vállal a felnőtt labdarúgó csapat tagjainak foglalkoztatásában is.  Minden értékes kezdeményezésre nyitott és segítőkész. Jótékonysági kezdeményezésink és kulturális programjaink rendszeresen támogatója.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.