Kulcsár Antalné 2019

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Kulcsár Antalné óvodapedagógust az ibrányi óvodás gyermekekért és az ibrányi óvodákért végzett 30 éves kiemelkedő munkájának elismeréseként Ibrány Város Kiváló Közalkalmazottja kitüntetésben részesíti.

Kulcsár Antalné nyugdíjas óvodapedagógus - az ibrányiak Évike óvónénije - szakmai pályafutását, óvónői munkáját 1974. október 1-én kezdte Tiszabercelen.  Ibrányba 1984 augusztusában került, ahol is egészen nyugdíjba vonulásáig, 30 éven keresztül nagy szeretettel és gondoskodással nevelte a rábízott óvodás gyermekeket. 1992 áprilisától tagintézmény-vezetői megbízást kapott az Árpád úti óvodában, ahol egészen nyugdíjazásáig, 2014-ig dolgozott.

Óvónői pályafutása, a 40 év alatt - sok-sok gyermeket, családot ismert meg, és segítette őket a mindennapokban. Nagyon sok hajdani óvodásának gyermekét/gyermekeit is nevelhette, taníthatta a szépre és a jóra. Gondoskodó szeretete által a gyermek nem csak a biztonságot jelentő környezetet kapták meg az óvoda falai között, hanem erkölcsi tartást, s emberi értékeket is.

Feladatait mindig nagy odaadással, precizitással és felelősségteljesen látta el. Mindig az őszinte véleményalkotás, és kitartás volt jellemző a munkájára.

Az óvodai kollektíva vezetése során mindig arra törekedett, hogy az általa irányított intézményegységben a magas szakmai színvonal biztosított legyen, a gyermekek érdeke álljon mindenekelőtt, s jó munkahelyi kollektíva tegye a dolgát.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.