Kovács Andor 2019

Ibrány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Kovács Andor intézményvezetőt példamutató munkája elismeréseként, nyugdíjba vonulása alkalmából Ibrány Város Kiváló Közalkalmazottja kitüntetésben részesíti.

Kovács Andor több mint 15 éve az önkormányzat dolgozója. 2004. április 05-től lett az Ibrányi Polgármesteri Hivatal, majd ezt követően a GAMESZ alkalmazottja.  Munkáját a GAMESZ állományában végezte, elsősorban a közfoglalkoztatás szervezését, de a településüzemeltetési feladatokat is. Eleinte beosztott dolgozóként majd 2017 évtől- jelenleg is megbízott vezetőként irányította/irányítja a szervezetet.

Segítőkészségével, lelkiismeretes munkájával, kivívta úgy a beosztott dolgozói állomány, mint a lakosság megbecsülését is. A rá bízott teendőket mindig lelkiismeretesen, felelősséggel teljesítette, s azt tartotta szem előtt, hogy az adott feladatot hogyan lehet a legmagasabb színvonalon, maradéktalanul teljesíteni.

Munkájával, az általa irányított szervezet közreműködésével jelentősen hozzájárult a településüzemeltetési feladatok maradéktalan biztosításához, a város fejlesztési feladataihoz,  a közmunka programok megvalósításához, valamint a  városi rendezvények megfelelő színvonalú lebonyolításához.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.