Haluska András 2014

Ibrány Város Képviselő-testülete Haluska András részére kiemelkedő munkájának elismeréseként, a köz szolgálatában végzett tevékenységének köszöneteként Kiváló közalkalmazott kitüntetést adományozza.

Haluska András, a középiskola elvégzése után az ibrányi Általános Fogyasztási és Értékesítő Szövetkezetnél kezdte meg munkáját, majd a polgármesteri hivatal dolgozója lett. Rövid kitérőt követően ismét az önkormányzat kötelékébe került, s megbízást kapott az 1000 adagos általános iskolai konyha élelmezésvezetői feladataira. Munkáját mindig becsülettel látta el. Szociálisan érzékeny, empatikus, készséges ember. A város lakóinak megbecsülését élvezi, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy több cikluson át választották helyi önkormányzati képviselővé. Képviselői munkáját szintén felelősségteljesen végezte és végzi a mai napig. Vezeti az önkormányzat Szociális és Egészségügyi Bizottságát.

Haluska András több éven át vállalt társadalmi munkát az Ibrányi Sportegyesület, az Ibrányi Polgárőr Egyesület, és az Ibrányi Önkéntes Tűzoltó Egyesületben is. Feladatainak, a közösségéért vállalt munkájának mindig igyekezett - olykor erőn felül is – legjobb tudása szerint eleget tenni.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.