Gáspár Endréné 2017

Ibrány Város Képviselő-testülete Gáspár Endréné részére példamutató és lelkiismeretes munkájának elismeréseként a VÁROS KIVÁLÓ KÖZALKALMAZOTTJA kitüntetést adományozza.

Gáspár Endréné Általános és középiskolai tanulmányait Ibrányban végezte. Felsőfokú tanulmányait a Nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán folytatta.

Tősgyökeres ibrányiként, 40 évvel ezelőtt, 1977-ben egykori iskolájában kezdte számolásra, betűvetésre tanítani a kisiskolásokat. Pedagógiai munkásságát mindig a pontosság, a kreativitás és a kiváló munkabírás jellemezte. A „Tiszai Tábor” megalapításában tevékenyen részt vett, annak működtetésében szabadidejét feláldozva örömmel segédkezett. Az iskolás gyerekek feledhetetlen nyári élményeket köszönhetnek neki.

2009 augusztusától az iskola igazgató-helyetteseként hangolta össze a gyerekek és a pedagógusok munkáját és kiváló kapcsolatot alakított ki a Szülői Munkaközösséggel. Fontos szerepe volt abban, hogy az ibrányi általános iskola, a térség bázis iskolájaként mindig élenjárt az új tanítási-nevelési módszerek elsajátításában és a gyakorlatok továbbadásában.

2015 szeptemberétől az alsó tagozaton szervezte a kisiskolások mindennapjait, tanítványait játékos, élményszerű módszerekkel nevelte. Mindig nyitott volt a tanulók, szülők, kollégák visszajelzéseire. Munkásságát példaértékű gyermekszeretet, gyermekközpontúság, következetesség, szakmai hozzáértés jellemezte.

2017. december 15-én elhagyja a katedrát, nyugdíjba vonul. Kimagasló munkáját, az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola nevelőtestülete egyöntetűen elismeri.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.