TOP-5.3.1-16-SB1-2017-00005 „Víz halad – a kő marad” – A társadalmi kohézió erősítése Ibrányban

Qualitas Vitae Egyesület, mint konzorcium vezető Ibrány Város Önkormányzatával és az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrummal, mint konzorciumi tagokkkal közösen a TOP-5.3.1-16 – A helyi identitás és kohézió erősítése című felhívásra pályázatot nyújtott be, melyet a Terület és Településfejlesztési Operatív Program Irányító Hatósága támogatásban részesített.

A projekt fő célja a település népességmegtartó erejének növelése, a lakosság egymás iránti felelősségtudatának fejlesztése, az elvándorlási kedv csökkentése, a településre való betelepülési kedv növelése, Ibrány járási és megyei megítélésének javítása. A helyi civil szervezetek aktivitásának növelése, az önkéntes munka népszerűsítése, a település más településekkel történő megismertetése, népszerűsítése, a környező településekkel való kapcsolat javítása, erősítése.

A projekt az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam támogatásával valósul meg. Az Európai Uniós támogatás összege 40 millió Ft., a projekt megvalósítás ideje 2019.01.01 - 2022.08.31.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.