V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány: magyar győzelem!

Július 21-én, vasárnap 11 óra 50 perckor rajtolt Vásárosnaményban az egyik legrangosabb egynapos országúti kerékpárverseny, majd 171,4 kilométer megtétele után Ibrányban ért célba a Visegrad 4 Special Series mezőnye.

 

A versenyzők a rajt után Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Vasmegyer, Tiszarád, Nagyhalász, Nyíregyháza-Sóstóhegy, Nyíregyháza, Nyírtelek, Rakamaz, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő és Paszab érintése után érkeztek Ibrányba, ahol négy kört tettek még meg a célba érkezés előtt.

Persze a nemzetközi mezőny érkezéséig sem unatkozhattak a versenyre kilátogató nézők, hiszen 12:30-kor elrajtolt a hosszútávú amatőr mezőny, akik 12 kört, 12:35-kor pedig a rövid távú amatőr mezőny, akik 4 kört tettek meg városunkban. Az Ibrány Nagydíjon, amely a Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója is volt ott köszönthettük az országúti kerékpársport élő legendáját Andrea Tafit. Andrea Tafi sikerekben gazdag pályafutása során többek között nyert Párizs-Roubaix versenyt, Lombard Körversenyt és Flandriai Kört is.

Az amatőr verseny célba érését követően 15:15-kor tűnt fel a V4 Special Series mezőnye Ibrányban, ahol már Pelikán János Zsombor gyakorlatilag behozhatatlan előnyt harcolt ki magának.

V4 Special Series Vásárosnamény-Ibrány végeredmény:

Pelikán János Zsombor PANNON CYCLING TEAM
Stefano Gandin (ITA) DELLIO GALINA
Tomas Barta (CZE) PARDUS TUFO PROSTEJOV

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a verseny lebonyolításában résztvevőknek.

Külön köszönet a lakosságnak megértésükért, együttműködésükért és türelmükért!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.