Végy egy jó kapust...

A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában Mándokon vizitált a csapat, ahol életbevágó fontosságú pontokat sikerült begyűjteni.

 

 

Mándok VSE – Ibrány SE 0–2 (0–0) Mándok, 140 néző, v.: Bíró Cs.

Csuda egy sport a foci! Általában nekünk jut az a megtiszteltetés, hogy gólokkal kellene vezetni, aztán mégis kifújják az orrunkat... Mándok egyértelműen jobb volt az első félidőben, de Tóth Norbi tegnap lehúzta a redőnyt. A második játékrészben már Ibrány dominált és bravúros győzelmet arattunk! Gratuláció srácok! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Mándok: Vasas G. – Balogh G., Dallos L., Phrakonkham, Baglyos L., Szabó T. (Sipos T.), Buda P. (Győri J.), Fodor A., Pallai G., Erős G., Vezdel.

Edző: Mirgai László.

Ibrány: Tóth N. – Majoros Á. (Pápa S.), Nagy D. (Viszokai K.), Csáki J., Boros I., Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi B., Somogyi M. (Somogyi T.), Farkas M. (Pápa Sz.), Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Gól: Jeddi B., Majoros Á.

Ifi: 2–3.

Mirgai László: – Nagyon nehéz az ilyen vereséget megemészteni, amikor az első félidőben akár három góllal is vezethettünk volna, miközben 11-est hibáztunk. A szünet után az ellenfél pontrúgásból előnybe került, de ezen kívül a kapusunknak ziccert nem kellett védeni – mégis kétszer kellett közepet kezdeni.  Nagyon sajnálom a fiúkat, mert mindent megtettek a győzelemért, ugyanakkor az ellenfél kapusa, Tóth Norbert lehetetlen szituációkban is hárítani tudott. Sajnos, ennek a három pontnak az elveszését a rossz helyzetkihasználásnak  köszönhetjük.

Kiss Tamás: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, amit a meccs előtt megbeszéltünk taktikát, végig betartották. Az első félidőben szükségünk volt Tóth Norbi bravúrjaira, aki 11-est is hárított, de a szünet után látottak alapján úgy érzem, rászolgáltunk a három pontra.

További eredmények:

Kemecse–Újfehértó 2–2 (0–1)
Fehérgyarmat–Nagyecsed 2–2 (0–1)
Kisvárda II.–Nyírmeggyes 4–0 (1–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírgyulaj  0–0
Tiszakanyár–Nagyhalász 1–1 (1–1)
Baktalórántháza–Balkány 0–5 (0–4)
Mátészalkai MTK–Tarpa 3–0 (1–0)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.