Városi Nőnap

A hagyományokhoz híven ebben az évben is köszöntötte a városvezetés az ibrányi nőket az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum színháztermében március 6-án, pénteken 17:00 órától.

 

A rendezvény az intézmény II. emeleti kiállítótermében kezdődött Zsadányi Zsolt "Barangolás a Rétközben" c. kiállításának megnyitójával.

Szabó P. Judit intézményvezető köszöntőjét követően Trencsényi Gréta furulyajátékát hallgathatták meg az egybegyűltek, majd Fekete Zsolt, az nagyhalászi Anóka Eszter Városi Könyvtár munkatársa, helytörténész nyitotta meg a tárlatot.

A kiállítást követően az ILMKS színháztermébe egy gálaműsorra várták a hölgyeket, illetve az érdeklődőket.

A moderátori bevezetőt követően Trencsényi Imre polgármester teltház előtt köszönthette a megjelent hölgyeket.

Ezt követően zenés-táncos-verses-vicces műsorral kedveskedtek a szervezők a jelenlévőknek. Közreműködtek: az Ibrányi Református Általános Iskola és Óvoda gyermekei (felkészítő pedagógus: Vassné Éliás Krisztina, Dályai Györgyné), Boda Tibor (felkészítő pedagógus: Hamvainé Karászi Aranka), az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1. a osztályosai (felkészítő pedagógus: Habináné Gubik Katalin), a Gold Dance Group táncosai (felkészítő táncpedagógus: Szanyi Anna-Mária), Jármi Miklós (zongorán kísért: Kulcsár Sándor), az Ibrányi Nyugdíjasok Egyesülete tagjai (vidám jelenetüket betanította: Barna Zoltánné), az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4. a osztályosai (felkészítő pedagógus: Osváth Piroska), Bakti László (zongorán kísért: Kulcsár Sándor), Vadász Vivien (Ibrányi Móricz Zsigmond Gimnázium és Kollégium), a helyi filozófikus szabadgondolkodás két magasbatörő szellemi lángoszlopa a két koma (Puskás Gyula – Kulcsár Sándor) és az első ízben fellépő Gyermek néptánccsoport (felkészítő táncpedagógus: Szanyi Szabolcs).

Az ünnepi műsort követően egy-egy szál virággal kedveskedtek a képviselő testület férfi tagjai a jelenlévő lányoknak, asszonyoknak.

Képek:

http://ibrany.hu/kepgaleria/v%C3%A1rosi-n%C5%91nap

https://www.facebook.com/ibrany.varos

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.