Megtámogatva...

A Tiszántúli Takarék megyei első osztály tavaszi nyitányán Kisvárda csapatát fogadtuk. A sok-sok visszajátszó NB I-es játékossal felálló vendégek ellen derekasan helyt állt csapatunk, de a foci már csak ilyen...

 

Ibrány SE – Kisvárda MG II. 0–1 (0–0) Ibrány, 200 néző, v.: Takács A.

Igazi taktikai párharc bontakozott ki a kezdősípszótól. Az első félidőben a vendégek egy váratlan egyéni villanással kapufáig jutottak, de egyébiránt a védekezés magasiskoláját mutatták be a felek. Az első félidő vége felé viszont egy akkora játékvezetői hibát láthatott a tisztelt publikum, ami a teljes megyei I. osztályban erre az idényre kimeríti a "mérkőzés kimenetelét döntően befolyásoló játékvezetői tévedés" klasszikus fogalmát. Az asszisztens jelzésének abszolute figyelmen kívül hagyása, második sárga után járó piros lap helyett nagyvonalú tovább... Ma ez jutott.

A második félidőben egy távoli, dadogó, két kapufát is érintő lövés eldöntötte a három pont sorsát.

Az eredmény ellenére gratuláció a csapat minden tagjának, harcoltunk, küzdöttünk becsülettel. Javítási lehetőség jövő héten Kemecse ellen. Boldog szülinapot Kokó, és Boros Pista!

Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Somogyi T., Gergely B., Kovács G. (Pápa S.), Jeddi B., Somogyi M. (Kiss T.), Varga K., Pócsi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás

Kisvárda MG II.: Zöldesi I. – Hej V., Avetsan, Ene, Jelena R., Atamasz (Riznyicsenko), Latovlevici (Czene), Ivancso (Schmid), Kovácsréti M., Szimovics, Szőr L.

Edző: Nagy Sándor

Gól: Szőr L.

Kiss Tamás: – Így ki lehet kapni. Végig szervezettek, fegyelmezettek voltunk, de el kell ismerni jobb csapat volt a Kisvárda. A vendégek végig ránk erőltették az akaratukat. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy az első félidő végén egy kiállítással járó büntetőtől fosztották meg csapatomat. Ettől függetlenül a Kisvárda megérdemelten vitte el a három pontot, egyben bízom abban, ellenfelünk minden hátralévő meccsen hasonló erejű kerettel fog pályára lépni.

Nagy Sándor: – Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet, végig kézben tartottuk a mérkőzést. Erős kerettel álltunk ki, elvárható volt a győzelem az Ibrány ellen is. Az első félidő végén a semmiből alakult parázzsá a játék, de a legfontosabb, hogy úrrá lettünk rajta.

További eredmények:

Mándok–Vásárosnamény 2–6 (1–1)
Balkány–Újfehértó 0–1 (0–1)
Fehérgyarmat–Mátészalkai MTK 5–2 (2–1)
Nagyhalász–Nyírmeggyes 2–1 (0–0)
Nyírgyulaj–Kemecse 2–0 (2–0)
Tarpa–Tiszakanyár 3–0 (2–0)

A Nagyecsed–Baktalórántháza mérkőzést március 25-én játsszák.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.