Kötelező...

Nyír-Wetland megyei I. osztály 14. fordulójában a bajnoki címvédő, de ebben a bajnoki évadban jóval mérsékeltebb teljesítményt nyújtó Tarpa volt a vendégünk. Kötelező győzelem.

 

 

Ibrány SE – Tarpa SC 2–0 (1–0) Ibrány, 114 néző, v.: Kosztyu J.

Volt már rá példa, hogy a tökutolsó látogatott a Tölgyes utcai katlanba és egy kapuralövéssel elvitték a három pontot... Tudtuk, hogy ez sem lesz sétagalopp, Tarpa pedig igazolta, hogy nem felemelt kézzel jött vendégségbe. A vezető gól megnyugtatta a csapatot, a második hazai találat pedig eldöntötte a találkozót, ami szépségdíjat nem fog kapni, de három elkönyvelhető pontot mindenképp hozott. További sikereket Tarpának! A tabellán pedig "jövünk fel, mint a ki...tt higany"!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Mészáros M. (Szőlősi P.), Kiss P., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T., Pápa Sz. (Nagy E.), Jeddi B., Szabó M., Lyáh A. (Kiss T.), Zubora T.

Játékos-edző: Kiss Tamás

Tarpa SC: Sas I. – Komári Gy. (Rozman S.), Marcsenko, Dolináj P., Moticska, Barta K. (Rácz I.), Kofel (Morilyák), Djacsenko, Lovincsuk, Bodan, Gál R.

Edző: Varga Gyula.

Gól: Somogyi T., Lyáh A.

Kiss Tamás: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk annak ellenére, hogy a Tarpa ebben a szezonban közel sem úgy szerepel, mint ahogy azt sokan várták. Nem vagyok maradéktalanul elégedett a mutatott játékkal, viszont ami mindenképpen pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, így az utolsó őszi hazai fellépésünket sikerrel teljesítettük, ezért jár a gratuláció.

Varga Gyula: – A mai teljesítményünk értékelhetetlen és lelketlen volt. Tudom, hogy a fiataloknak nehéz átállni a felnőtt futballra, de mi döcögünk, mint fakerekű szekér a macskakövön.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.