Tovább tart a Kiss mágia!

Magabiztos játékkal tartottuk itthon a három pontot a Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában Csenger ellen. Nagy Dávid öt (!) góllal vette ki a részét a győzelemből.

 

 

Ibrány SE – Csenger FC 6–0 (4–0) Ibrány, 200 néző, v.: Bíró Cs.

Egy végig szimpatikusan játszó ellenfelet sikerült legyőznünk, szinte hibátlan játékvezetés mellett. Megyünk tovább a kitűzött célunk felé. Sok sikert a csengeri csapatnak!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi V. – Majoros Á., Balogh G. (Vidoven), Nagy D., Csáki J. (Szabó M.), Somogyi T., Gergely B., Kovács G. (Kiss P.), Jeddi B., Somogyi M. (Haburcsák K.), Pócsi B. (Boros I.).

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Csenger FC: Juhász S. – Katona P. (Lázin B.), Balogh T., Péter Gy. (Varga Gy.), Srjuba, Pankotai I., Stef, Mona Á., Margitics L., Pálfi I. (Simó Cs.), Osváth S. (Orosz F.).

Edző: Csík Tibor.

Gól: Nagy D. 5 (hármat 11-esből), Somogyi T.

Kiállítva: Orosz F. (59. perc).

Ifi: 2–0.

Kiss Tamás: – Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője, ismét minden egyes játékosom hozzátette a maga részét, ezért jár a gratuláció.

Csík Tibor: – Hat null – mint egy teniszszettben.

További eredmények:

Vásárosnamény–Tiszavasvári 4–1 (1–0)
Mátészalkai MTK–Tarpa 2–1 (0–0)
Nagyecsed–Tiszakanyár 3–2 (1–1)
Baktalórántháza–Fehérgyarmat 5–1 (0–1)
Nyírgyulaj–Mándok 1–1 (1–0)
Gyulaháza-Nagyhalász 2-1 (2-1)
Balkány-Kisvárda II. 0-0


 

Hatalmas küzdelemben és hatalmas szívvel játszva újabb dobogós vetélytársát gyűrte le az U19-es csapat!

Ibrány SE U19 - Csenger FC U19 2:0 (1:0)

Ibrány SE U19: Domoszlai - Pere, Report, Szűcs, Béres - Pápa Sz. - Bészély, Pápa S., Dankó - Vajóczki (Ambrus 90'), Oláh P. (Balogh E. 75').

Edző: Veress János

Gól: öngól, Dankó

Nem voltunk könnyű helyzetben...

A múlt heti győzelem áldozatokkal járt. Az eltiltások, sérülés, betegség, iskolai elfoglaltság miatt komoly létszámhiánnyal kellett megbírkóznunk. Köszönjük szépen Kiss Péter és az U16 segítségét, akik több meghatározó játékosukat is átengedték nekünk!

Nagyon elszántan és koncentráltan kezdtük a mérkőzést az erős testalkatú,ügyes és technikás játékosokkal felálló vendégekkel szemben. Mindkét csapat nagy iramot diktált. Egy-két egyéni hibát leszámítva szinte tökéletesen játszottunk, mi irányítottuk a mérkőzést és a 34.perben végre góllá érett a mezőnyfölényünk. Bészély jobb oldali szabadrúgását a menteni igyekvő védő a saját kapujába csúsztatta...
Öngól. 1-0.

A vezetés megszerzése után megnyugodtunk, végre szemre is tetszetősen, sokat passzolva futbaloztunk és a második félidőben is magabiztosan játszottunk. Igaz, a 70.percben komoly "tüzijáték" alakult ki a kapunk előtt. Egy szabadrúgást követően mindkét kapufát érintette a labda, majd a keresztlécen csattant egy lövés még ugyanabból a támadásból.

A 80.percben Pápa S. harcolt ki 11-est, amit Report sajnos a kapufára bombázott...

A 89.percben végleg eldőlt a mérkőzés. Dankó lépett ki középen három védő közül, lövésébe a kapus még beleért, de a felpattanó labda a kapuba hullott. 2-0.

Mérkőzés előtt az edzői instrukció így hangzott: "Két lehetőségünk van. Hősök lesztek vagy áldozatok. A kialakult helyzet áldozatai..."

A csapat egyértelmű választ adott! Nagyon büszke vagyok rájuk!

Hajrá Ibrány - mindörökké!

(Tudósító: Veress János)


 

Vasárnap Nyírturára látogatott megye III-as csapatunk ahonnan nagyon fontos három pontot sikerült elhoznunk!

Nyírturai FC - Ibrány SE II. 2:3 (1:0)

Ibrány SE II.: Vattai, Kiss P., Kató, Rost Bence, Boros, Farkas, Lóczi (Report), Viszokai (Piltmann), Kiss T. Rost Bálint, Papp (Hadászi).

Ibrányi gólszerzők: Kiss P. Kiss T. (2)

Jó pályán, szép időben, sok néző előtt estek egymásnak a csapatok. Kiegyenlített erőviszonyok jellemezték a találkozó elejét ahol a hazaiak szereztek vezetést egy pontrúgásból.

A kapott gólt követően átvettük az irányítást bár a sok helyzet ellenére az egyenlítés még váratott magára és a hazaiaknak is volt egy komoly lehetőségük.

A második félidőben is sikerült nagy nyomást gyakorolni az ellenfélre de egy szép támadást követően mégis nőtt a hazai előny. A mérkőzést gyakorlatilag lezártnak tekintette minden jelenlévő, de ezután jött a csattanó!

Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket és sikerült megfordítani az eredményt, ahogy a legutóbbi találkozón is! Sorozatban harmadik rangadóját is megnyerte csapatunk és ezzel a dobogón várhatjuk a következő fellépést!

Hajrá Ibrány - mindörökké!

(Tudósító: Dr. Ferenczi Tamás)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.