Tegyünk közösen környezetünkért!

Szeptember 1-jén ülésezett az ibrányi civil szervezeteket összefogó Ibrányi Civil Fórum, ahol az elhagyatott, elhanyagolt ibrányi ingatlanok közösségi összefogással történő rendbetétele került a fókuszba. A résztvevők egyhangúan támogatták azt az ötletet, hogy közösen kell tennünk városunkért, annak tisztaságáért, rendezettségéért. A fórumon sikerült meghatározni a közösségi akció lehetséges időpontját, valamint azokat a helyszíneket, amelyek a legsürgősebb beavatkozást igénylik, így szeptember 19-én szombaton 9 órakor, (rossz idő esetén szeptember 26-án szombaton 9 órakor) elsőként a Bem úti lezárt régi temetőt fogjuk rendbe tenni.

A munkához lehetőség szerint hozzanak magukkal motoros fűkaszát, gally- és gazvágáshoz szükséges eszközöket (ágvágó olló, fűrész, sarló, kasza, villa, sarló). Gyülekező a helyszínen!

Felkérem a fórumon nem képviselt civil szervezetek képviselőit, hogy minél hamarabb keressenek meg a tervezett munkákkal kapcsolatos egyeztetés céljából!

Kérem mindazon személyek, vállalkozók jelentkezését, akik hajlandók önként tenni Ibrányért, szépíteni településünket, akik beáldoznak egy szeletet a szabadidejükből, akik készek támogatni egy ilyen példamutató közösségi akciót.

Szabó P. Judit

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.