Tájékoztató a vasárnapi időközi polgármester választásról

Tisztelt Választópolgárok! Köztudott, hogy városunkban március 31-én, vasárnap időközi polgármester választásra kerül sor. A választás 06.00 órakor kezdődik, s a szavazókörök 19.00 órakor zárnak. Kérem, hogy éljenek demokratikus jogukkal és menjenek el szavazni!

 

A mozgásukban akadályozottak, betegek számára most is lehetőség van mozgóurna kérésére. Eziránti kérelmüket

• a Helyi Választási Irodához (Polgármesteri Hivatal) pénteken (március 29-én) 16.00 óráig van lehetőség benyújtani, illetve
• a választás napján 12:00 óráig az illetékes Szavazatszámláló Bizottsághoz kell bejuttatni a kérelmet.

Mivel a választáson a személyazonosság igazolására alkalmas érvényes okmányt kell bemutatni, feltétlenül fontos, hogy ellenőrizzék személyi igazolványuk, (vagy jogosítvány, vagy útlevél) érvényességi idejét. Amennyiben az lejár, úgy lehetőség van még a pénteki nappal bezárólag a helyi Kormányablakban annak érvényesítése iránt kérelmet beadni.

Mivel nem országos szavazásról lesz most szó, ezért a Kormányablak nem lesz nyitva vasárnap, a szavazás napján.

A választás napján a lakosságot és érdeklődőket az önkormányzat hivatalos honlapján (www.ibrany.hu) folyamatosan tájékoztatjuk majd a választáson megjelenők számáról (7:00, 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 és 18:30 órakor), valamint  a Helyi Választási Bizottság eredményt megállapító döntéséről.

Kérem, kísérjék figyelemmel a honlap folyamatosan frissülő híreit.

Bakosiné Márton Mária
HVI vezető

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.