"Szép környezet"-díj javaslattételi felhívás

Tisztelt helyi civil szervezetek! A város esztétikai megjelenésének fejlesztését szolgáló „Szép környezet” díj alapításáról szóló 1/2008. (II.01.) önkormányzati rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a "Szavazatszámláló Ügyrendi Jogi bizottság koordinálja a településen díjazásra érdemes ingatlanokkal kapcsolatos javaslatok begyűjtését. Ennek érdekében megkeresi a települési civil szervezeteket, akiktől minden évben véleményt kér be.

A beérkezett javaslatok alapján tesz javaslatot a Képviselő-testületnek az adott évre vonatkozóan a díjazott ingatlanokra.”

Kérem, hogy tegyenek javaslatot a „Szép környezet” díj adományozására azoknak a város területén ingatlantulajdonnal/bérleménnyel rendelkező magánszemélyeknek, vállalkozóknak és intézménynek, akiknek a tulajdonában/használatában/bérletében lévő ingatlana a környezetéből ízléses esztétikai megjelenésével, parkosítottságával, virágosítottságával és folyamatos, egyenletes gondozottságával az átlagból kitűnik, s a környezetének példaként szolgálhat.

Kérem, hogy javaslatát 2020. július l5-ig szíveskedjen leadni.

Tábori Tibor
bizottsági elnök

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 

Hírlevél feliratkozás

Elsőként kaphatja meg az új híreket, frissítéseket.
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.