A róka, a holló és a sajt...

A Nyír-Wetland megyei I. osztály 2. fordulójában Csengert fogadtuk. Jean de La Fontaine meséjében a róka elcseni a sajtot, itt pedig a vendégek az egyik pontot.

 

 

Ibrány SE – Csenger FC 4–4 (2–2) Ibrány, 400 néző, v.: Papp I.

Aki pl. Nagyecsedről látogatott ki a mérkőzésre, az csillogó szemmel annyit mondott, hogy "Ilyen jó meccset még életemben nem láttam!" Ebben egyetértünk, de az ibrányi drukkernek most kissé savanyú a szőlő...

Mindent egybevetve, egy fordulatos mérkőzésen a jól játszó hazai csapat vesztett két pontot, a tudásuk töredékét mutató, de rendkívül lelkes vendégek nyertek egyet.

Sok sikert kívánunk a csengeri csapatnak, mi pedig aludjuk egyet a történtekre, lépjünk túl a mérkőzésen és teljes figyelemmel forduljunk rá a vasárnapi kupamérkőzésre, ahol a Vác csapata látogat hozzánk.

Most kell csak igazán szólnia a csatakiálltásnak: Sikerekben, kudarcokban - hajrá Ibrány, mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Makai I., Szőlősi P. (Lyáh A.), Nagy D., Lakatos B., Csáki J., Somogyi T. (Mészáros M.), Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz.), Jeddi B., Haburcsák K.

Edző: Kiss Tamás.

Csenger FC: Makay Z. – Lakatos T., Nagy M. (Popovics N.), Csorvási Á., Barcsay M., Antal R., Stef, Ohár R., Balogh Á. (Lengyel M.), Osváth S., Fejes J. (Péter Gy.).

Edző: Barcsay István.

Gól: Nagy D. 2, Csáki J., Makai I., illetve Osváth S. (11-esből), Ohár R., Popovics N., Lengyel M.

Kiss Tamás: – Egy agyonnyert mérkőzést adtunk a döntetlenre. Ehhez hozzátartozik, hogy a cseréink nagyon rosszul szálltak be, ettől függetlenül dicséret illeti a fiúkat, mert nagyon jó színvonalú mérkőzést vívtunk. Ugyanakkor megint nem értünk vele semmit, a végén csak a szimpatikus „vesztes” szerepét játszhatjuk el, mert ezt a találkozót meg kellett volna nyerni.

Barcsay István: – Ebben a katlanban nagyon nehéz lesz bármely csapatnak győzni, nekünk sikerült egy pontot szerezni. Sajnos, rossz felfogásban játszottunk, de nagyon örülünk ennek az eredménynek.

További eredmények:

Mándok–Kemecse 5–2 (3–0)
Nagyhalász–Austria Juice-Vásárosnamény 1–3 (1–2)
Tarpa–Gyulaháza 2–4 (0–2)
Mátészalkai MTK–Nyíregyháza Spartacus II. 2–3 (1–0)
Nagyecsed–Nyírbátor 1–2 (0–0)
Nyírgyulaj–Újfehértó 2–0 (0–0)
Nyírmeggyes–Balkány 2–7 (1–2)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.