Országos főtáblán a Magyar Kupában!

Sziporkázó első- és mérsékelt második félidei teljesítményével hengerelt Ibrány csapata a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjének utolsó fordulójában és 2002 után ismét kijutott az országos főtáblára.

 

Labdarúgó Magyar Kupa Sz-Sz-B Megyei selejtező, 4. forduló:

Ibrány SE - Csenger FC 6:2 (5:0). Ibrány, 300 néző. Vezette: Homonai (Takács, Piskóczi).

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen már a 13. percben három fával ment a hazai csapat - és hol volt még a vége! A vendégek egyszerűen nem találták a fordulatszámot, a párharcokban alulmaradtak, Ibrány minden támadásában benne volt a gólszerzési lehetőség.

Hogy nem lett rögtön az első játékrészben két számjegyű a különbség, az egyrészt köszönhető volt a csengeri kapusnak, másrészt a biztos előny tudatában könnyelműbb támadásbefejezéseknek. A félidőig azért még berámolt kettőt a hazai csapat, így a lényegi kérdések igazából eldőltek.

A második játékrészben mindent egy lapra téve Csenger bátran játszott, ami nem ütközött különösebb ellenállásba, hiszen a hazaiak gondolatban még az öltözőben pocoltak. A vesztenivaló nélkül játszó vendégek össze is kapartak két gólt, ráadásul átjáróházzá vált az első félidőben magabiztos hazai középpálya... (Ezt a következő fellépésre azért majd nézzétek át srácok!) Az igen csekély csengeri reményeket Madzin egy bombalövéssel tette vissza a sírba, de becsületére váljon a szimpatikus vendégeknek, ezt követően is alaposan megtornáztatták Szobonyát.

2002 után ismét országos főtáblán van a kupában Ibrány csapata! De jó ezt kimondani! Szép volt fiúk, hajrá Ibrány!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Szobonya, Csáki, Deme, Jeddi, Szabó, Farkas (Tóth), Majoros, Kiss P. (Kovács), Somogyi (Dajka), Madzin, Kiss T.

Vezetőedző: Madalina György

Csenger FC: Szegedi, Osváth, Rigó, Pankotai, Bodó, Balogh Zs. (Hornyák), Mona, Balogh Á., Lenyel (Rózsa), Gaál (Katona), Pálfi.

Vezetőedző: Szilágyi Sándor

Gól: Deme (3'), Kiss T. (8'), Somogyi (32'), Madzin (13', 23', 73'), illetve Bodó (49'), Gaál (53')

További eredmények:

Nagyecsed-Tiszavasvári 2–0 (2–0), Tarpa-Sényő-Carnifex 0–1 (0–0), Tuzsér-Nagyhalász 2–2 (2–1), tizenegyesekkel: 1–4.

http://adatbank.mlsz.hu/match/46/16/16941/4/1292273.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.