Nagy nap ez a mai!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójában Nyírbátort fogadtuk és számszakilag magabiztos győzelmet arattunk!

 

 

 

Ibrány SE – Nyírbátor LSE 3–0 (1–0) Ibrány, 250 néző, v.: Paráda.

Egy örömteli hírrel indult a mérkőzés, hiszen Somogyi Tiboréknál egy fővel bővült a csapat! Ezúton is gratulálunk, jó egészséget és fejfájás nélküli tejfakasztást kívánunk!

A mérkőzésre kilátogatók ismerősként köszönthették Nagy Sándort, aki a korábbi játékosévek és szakvezetői időszaka után ismét sportemberi nagyságát bizonyítva sietett a csapat segítségére, hiszen Kiss "Play" Tamás edző épp karanténidőszakát tölti.

A mérkőzés sokkal nyögvenyelősebb volt, mint sokan gondolták, hiszen az ellenfél szervezetten, taktikusan focizott, mi pedig rendkívül tompán, lassan, sokszor túlbonyolítva szőttük támadásainkat. A mezőnyfölény megvolt, de hiányzott a gólveszély.

A bevethető szűkös keret problémáját fokozta, hogy Kovács "Kokó" Gergő egy rossz mozdulat miatt súlyos sérülést szenvedett. Számára mihamarabbi felépülést kívánunk!

Ha már a sérüléseknél járunk... Az ellenfélnél szintén sérülést szenvedett Bakosi Máté, a hazaiaknál Pápa Szabi, akiknek ezúton is gyors regenerálódást kívánunk!

Szerencsére Nagy Dávid nem volt tekintettel egykori csapatára és egy szemfüles bombgóllal megszerezte a vezetést.

A második játékrészben folytatódott az első félidőben látott képlet, Ibrány támadott, Nyírbátor védekezett és kontrákra épített, azonban igazán veszélyes gólhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.

Azért csak összejött két remekbe szabott beadás, amelynek végén Nagy Dávid megszerezte második, illetve harmadik gólját, bebiztosítva ezzel a megérdemelt hazai győzelmet.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban Nyírbátor csapatának!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Kiss P., Makai I. (Mészáros), Szőlősi P. (Tóth M.), Lakatos B., Csáki J., Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz., Szabó M.), Lyáh A., Nagy D., Zubora T.
Edző: Kiss Tamás.

Nyírbátor LSE: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M., Danó M., Bakó T. (Török I.), Nyeste Cs. (Nagy T.), Varga B., Nemes Z., Hegedűs T. (Medve M.), Lukács T., Bakosi M. (Molnár R.).

Játékos-edző: Erdei Zoltán

Gól: Nagy D. 3.

Kiállítva: Nemes Z.

Trencsényi Imre vezetőségi tag: – Az egyesület vezetése nevében köszönöm Nagy Sándornak, hogy az önkéntes karanténban lévő Kiss Tamás edző távollétében segítette a heti felkészülést és ezúttal vezényelte a csapatot. Gratulálunk a srácoknak a győzelemhez és jobbulást kívánunk a sérülteknek,

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, ezen mérkőzésen egyenrangú ellenfelek voltunk, de ilyen gólokat nem lehet kapni ebben az osztályban.