Minden jó, ha jó a hétvége!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában az örök mumus Gyulaháza látogatott a Tölgyes utcai katlanba, de ezúttal nem tudtak kibabrálni az esélyesebb hazai csapattal. Magabiztos győzelem, Nagy parádé, Kállai bombagól!

 

Ibrány SE – Gyulaháza KSE 4–0 (1–0) Ibrány, 163 néző, v.: Kondor M.

Ugye a kötelező olvasmányok... Szerencsére még a félidő előtt sikerült eljutnunk az izgalmasabb részekig. A második játékrészben Kállai bombagólja megnyugtatta a csapatot és már csak a gólkülönbség kérdése maradt nyitott. A forduló abszolult nyertesei vagyunk. A győzelemmel a csapat ezúton is köszönti Trencsényi Imre polgármester urat, Dr. Ferenczi Tamás sportigazgatót és Dr. Szegedi Tibor csapatorvost! Szép volt srácok, hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Tóth N. – Buka B. (Jeddi B.), Makai I. (Bészély G.), Lakatos B., Nagy D., Szőlősi P., Csáki J. (Mészáros M.), Somogyi T. (Molnár Z.), Pápa Sz., Kállai G., Zubora T.

Edző: Kiss Tamás.

Gyulaháza KSE: Tóth B. – Parádi B., Gáti Sz. (Gáti S.), Kozma M., Tóth F., Illés A., Köblös B., Varga D., Galambos B., Kozma J. (Dolhai D.), Kozma Zs. (Fedor A.).

Edző: Bardi Gábor.

Gól: Nagy D. 3 (egyet 11-esből), Kállai G.

Ifi: 2-3

Kiss Tamás: – Az első félidőben kicsit görcsösen és indiszponáltan játszottunk, a szünet után viszont egy bombagóllal eldöntöttük a mérkőzést, majd nagyon szép játékkal magabiztos győzelmet arattunk.

Bardi Gábor: – Tartalékosan léptünk pályára, ettől függetlenül nincs mentség egy-két játékosom teljesítményére. Tisztában vagyunk azzal, hogy kis klub vagyunk a megye egyben, rengeteg olyan futballistánk van, akik nem ütik meg ezt a szintet, de eddig legalább a lelkesedés megvolt… Azonnal változtatnunk kell ezen, mert akár tizenegy ifistával is befejezhetem ezt a bajnokságot!

Minden más lényeges:

https://adatbank.mlsz.hu/league/56/16/23772/19.html

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.