"Mi mindannyian itt születtünk!"

A Tiszántúli Takarék megyei első osztály tizenhetedik fordulójában Kemecsére látogattunk és a "hazai" pályán magabiztos győzelmet arattunk.

 

 

 

Kemecse SE – Ibrány SE 2–4 (1–2) Kemecse, 400 néző, v.: Paráda.

Majdnem álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen a 6. másodpercben a kemecsei kapufán csattant Somogyi Márk lövése. Persze Kemecse is pályán volt és törvényszerűen góllal büntette a kihagyott ziccereket. Szerencsére nem roppantunk össze, hanem átvettük a mérkőzés irányítását, egyenlítettünk, majd megérdemelten megszereztük a vezetést. A második félidőben az történt a pályán, amit a vendégek akartak, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben. Bakosi Máténak gratulálunk a nagycsapatban történt debütáláshoz, Gergely Balunak jobbulást! Szép volt srácok, hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kemecse SE: Sánta T. – Bernáth M. (Bárdos A.), Farkas M., Nagy D., Bakó T. (Hubicsák), Madzin I., Hokk Á., Listván D. (Gégény M.), Sándor D., Hokk B., Szathmári D.

Edző: Márton Péter

Ibrány SE: Tóth N. – Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Pápa Sz.), Gergely B. (Kiss P.), Kovács G. (Pápa S.), Somogyi M. (Bakosi M.), Pócsi B., Varga K., Jeddi B.

Játékos-edző: Kiss Tamás

Gól: Madzin I. 2, illetve Nagy D. 2, Majoros Á., Varga K.

Kiállítva: Farkas M. (72. perc).

Márton Péter: – Hiába játszunk jól, addig nem leszünk eredményesek, amíg az ellenfél hibáit nem használjuk ki.

Kiss Tamás: – Hosszú idő után végre vesztett állásból tudtunk bajnokit nyerni, ami a csapat tartását mutatja. Összességében úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot, egyben további sok sikert kívánok a Kemecsének.

További eredmények:

Mátészalkai MTK–Mándok 3–5 (3–4)
Baktalórántháza–Fehérgyarmat 0–2 (0–0)
Nyírmeggyes–Balkány  3–2 (2–0)
Austria Juice-Vásárosnamény–Nagyhalász  0–1 (0–0)

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.