Megyei Vadásznap Ibrányban

Óvatos becslések szerint legalább 1500 érdeklődő jutott el június elsején az ibrányi Városligetbe a 2019-es Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vadásznapra. A megyei vadásztársadalom által nagy érdeklődéssel kísért, az előző évek tapasztalatait figyelembe véve pozitív visszhangot kiváltó, színes programelemekkel kísért, kuriózum értékű rendezvény nagy sikert aratott.

 

Vadászkürtös hívogatóval és ünnepélyes megnyitóval indult az egész napos vadász-kavalkád. A beszédek elhangzását követően sor került az ifjú vadászok fogadalomtételére és a vadász szakma kitüntetéseinek átadására.

A színpadon köszönthettük Kulcsár Sándort, a Rétközi Ifjúsági és Kulturális Egyesület tagjait, valamint a többszörös aranyminősítést szerzett Gold Dance Group tánccsoportot. A nap hangulatát emelte egy vándorzenész csapat, amely a helyszín minden pontjára elvitte az élőzene varázsát.

A nap folyamán, a Városliget területén számos program várta a kilátogatókat. Solymászok, íjászat, kardvívó bemutatató, vadász- és munkakutyák bemutatója, légfegyveres- és lézer fegyveres lövészet, horgászbemutató, kézműves vásár és természetesen gyermekprogramok adják meg a rendezvény látványosságát.

Persze egy ilyen jellegű szakmai nap nem lenne teljes a vad- és halételek főzőversenye nélkül! Ennek kertében, a hagyományokhoz híven egész nap több tucat csapat vállalkozott a vad- és halételek gasztronómiai tárházának minél szélesebb körű megismertetésére.

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/megyei-vad%C3%A1sznap-ibr%C3%A1nyban

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.