Megyei válogatottak tornája

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei válogatott szombaton Balmazújvárosban szerepelt az amatőr válogatottak tornáján. A Siti Ferenc irányította együttes - ibrányi játékosokkal a soraiban - jó játékkal mutatkozott be Heves ellen – csak a gól hiányzott, így döntetlennel debütált.

 

Délután – immár Hajdúszoboszlón – azzal a borsodi legénységgel találkozott, amelyet előzetesen a legnagyobb riválisnak harangoztak be. A BAZ megyeiek győzelemmel nyitottak és akárhogy is fáj, a „mieinket” is legyűrték. Az első félidőben kialakított mezőnyfölény nem vezetett eredményre, a szünet után előbb egy jól időzített sistergős bomba, majd egy védőn megpattant újabb lövés okozta a SZ-SZ-B megyei különítmény vesztét.
 
Mivel az Észak-Keleti selejtezőcsoportból csak az első helyezett kvalifikálta magát a pécsi országos négyes fináléba, ezzel a vereséggel meglehetősen távol került a baranyai fellépéstől a Siti-alakulat. Ráadásul a vasárnapi folytatásban a borsodiak a harmadik fellépésüket is megnyerték, így biztossá vált, hogy az élen végeznek.
 
Mindez nem szegte kedvét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulatnak, olyannyira nem, hogy alaposan elkalapálta a házigazdát. A szakadó hóesésben valóságos gólzáport zúdítottak Kiss Tamásék a hajdúságiakra, a torna legnagyobb különbségű sikerét (6–0) aratva.
 
Záróakkordként a Siti-csapat a nógrádiakat is legyűrte, megszerezve a második helyet – amúgy becsületből.
 
 
Megyei válogatottak tornája, Észak-Keleti selejtezőcsoport, eredmények:
 
Szabolcs–Heves 0–0
 
Szabolcs–Borsod 0–2 (0–0)
 
Gól: Bodnár M., Bohus P.
 
Hajdú–Szabolcs 0–6 (0–1)
 
Gól: Kiss T. 2, Barta F. 2, Lénárt G., Majoros Á.
 
Szabolcs–Nógrád 4–1 (2–0)
 
Gól: Pócsi B. 2, Deme A., Gál R.
 
További eredmények: Hajdú–Borsod-Abaúj-Zemplén 0–2, Hajdú–Nógrád 3–2, Heves –Nógrád 0–3, Hajdú–Heves 3–1, Borsod–Nógrád 2–1.
 
A Borsod–Heves mérkőzést a sérülésveszélyes pálya miatt nem játszották le. A találkozót 0–0-ás eredménnyel könyvelték el, mindkét csapat egy-egy pontot kapott, ami a sorrendet nem befolyásolta.
 
A végeredmény: 1. Borsod 10 pont, 2. Szabolcs 7, 3. Hajdú 6, 4. Nógrád 3, 5. Heves 2. (Forrás: SZON)
 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.