Majális - ibrányi módra

Reggeli zenés ébresztővel indult a május városunkban, majd a fiatal horgászoktól retteghettek a városligeti halak és gólokból sem volt hiány.

 

 

A város több pontján is fellépett a Kulcsár Sándor, Kató Sándor, Mészáros Gyula, Bócz Péter, Bócz István alkotta májusi szerenád kommandó, akik Trencsényi Imre polgármesterrel kiegészülve ébresztették a település lakóit május 1-jén.

9:00 órakor a figyelem a Városligetre szegeződött, ahol kezdetét vette a nagy ifjúsági halvadászat. A szeles idő ellenére sok ifjú horgász vetette be a legtitkosabb horgászpraktikáit a minél eredményesebb kapás érdekében.

Fenekező kategóriában Hajós Csaba győzött 3,52 kg-mal Berecz Zsolt előtt.

Sneci kategóriában a hölgyek aratták le a babérokat:

I. Béres Viktória 5,22 kg
II. Kulcsár Laura 3,64 kg
III. Kulcsár Lili 1,04 kg

A legnagyobb halat Kulcsár Laura fogta ki, a legfiatalabb lány versenyző Dobránszki Lili, míg a legfiatalabb fiú Gönczi Bálint lett.

Egy ad hoc díjat is kiosztottak a szervezők, hiszen a legtöbb kifogott teknős díjat Hajós Dávid vihette haza.

A versenyzőknek gratulálunk! A szervezők ezúton is köszönetet mondanak a szponzoroknak: Szabó Catering Kft., Gergő Cipőbolt, Hüse Péter és Bene József.

A horgászversennyel párhuzamosan egy sokkal harsányabb versengés is zajlott, hiszen 5 csapat részvételével kezdetét vette a Majális Kupa, a helyi általános iskola művüves pályáján.

A remek hangulatú és sportszerű labdarúgó tornán Tokaji György játékvezetése mellett a Vendéglő csapata diadalmaskodott, megelőzve  Black Wood Pub, az AS. Roma, az FC. Muzsika és a Roma öregfiúk csapatát.

A torna gólkirálya Bódi Szabolcs (Black Wood Pub) lett, míg a legjobb kapus díjat Hadászi László vehette át.

Az eredményhirdetéseket követően a versenyzők és a labdarúgók egy szerény vendéglátásban részesültek, ahol egyhangú pontozással Rocska Róbert nyerte a legfinomabb babgulyás elkészítéséért járó közönségdíjat.

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.