Kupagyőztes, kupagyőztes, kupagyőztes!

Tovább tart az ibrányi focimenetelés! Hatalmas küzdelemben sikerült elhódítani a megyei labdarúgó szövetség által kiírt Nyírerdő Kupa Teremlabdarúgó torna első helyét!

 

 

A január utolsó hétvégéjén, a Filó Csarnokban megrendezett megyei döntőn két négy fős csoportban zajlottak a küzdelmek. Ibrány csapata előbb Tiszavasvári csapatát győzte le 2:1 arányban, majd következett a némi elszámolnivalóval tartozó Apagy gárdája. Most nem volt Kocsis sporttárs, Ibrány pedig teljesen megérdemelt 2:1-es győzelmet aratott. A csoportmérkőzések zárásaként Napkor következett, akiket 5:0-ra oktatott a Madalina csapat.

A mások csoportban majdnem borult az előzetes papírforma, de Újfehértótól elpártolt a szerencse és a futsal specialistákat bevető Nyírgyulaj végzett a csoport élén.

A legfontosabb mérkőzés előtt került sor a bronzcsatára, ahol 1:1-re végzett Újfehértó és Tiszavasvári csapata. A büntetőrúgásokban Újfehértó koncentrált jobban és szerezte meg a torna harmadik helyét.

Következett a döntő, ahol végig szoros, sportszerű és kiegyenlített csatát láthatott a szépszámú nézősereg. Nyírgyulaj szerzett vezetést, de Ibrány nem omlott össze a bekapott góltól, sőt még a szünet előtt sikerült egyenlítenie a rendkívül fegyelmezetten játszó kék-sárgáknak. A második játékrészben egyértelműen jobb volt Ibrány csapata, de a nyírgyulaji kapus is magabiztosan tette a dolgát, így büntetőrúgások következtek.

Az oroszrulettben Szobonya döntő momentumban mutatott be bravúrt, így Somogyi Márkónak "csak" be kellett bombáznia a mindent eldöntő hetest. Marquez pedig nem kegyelmezett...

A torna legjobb játékosa Kiss Tamás (Ibrány SE), a gólkirály 28 találattal Fekete Gábor (Nyírgyulaj), a legsportszerűbb csapat Apagy, míg a legjobb kapus a nem kevés ibrányi mérkőzést számláló Tóth Norbi (Tiszavasvári SE) lett. Gratulálunk!

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/v-ny%C3%ADrerd%C5%91-kupa-d%C3%B6nt%C5%9...

A büntetőpárbaj vidóját megtekinteti az Ibrány SE facebook oldalán!

Szép volt fiúk! Hajrá Ibrány - örökké!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.