Kertvárosi nap

10. alkalommal rendezték meg a Kertvárosi Nap elnevezésű programsorozatot Ibrány-Kertvárosban. A korábbi évekkel ellentétben idén nem sikeredett "felhőtlenre" a nagyszabású buli.

Annak rendje és módja szerint napfényes időben indult az élet a Kertvárosi Horgásztónál, ahol Akai Viktória és Nagy Krisztina éneke zengte be elsőként a festői környezetet. Ezt követően A RIKE három tagja: Fejes Edina, Bacsó Róbert és Bakti László kedveskedtek a kilátogató gyerekeknek néhány rajzfilmslágerrel.

Közben a már jól megszokott módon mindenki találhatott magának elfoglaltságot, hiszen arcfestés, hajkréta, csillámtetkó, lufihajtogatás, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, játszósarok, szörp és zsíros/lekváros kenyér várta a kicsiket és nagyobbakat.

Ezt követően került sor az ünnepélyes megnyitóra, amelyben Simonné Berencsi Aranka főszervező és Berencsi Béla polgármester úr szólt az egybegyültekhez.

A folytatásban az Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum moderntánc-csoportjait láthatta a nagyérdemű Nagy János vezetésével, majd jöhetett minden gyermek álma, a mega-habparty. Sajnos ekkor már jól látszott, hogy a rendezvény nem ússza meg az esőt, hiszen észak felől vészjósló felhők közeledtek. A szervezők a biztonságot szem előtt tartva minden résztvevőt, vendéget, árust fedett helyre küldtek és a zivatar végéig felfüggesztették a rendezvényt.

A vihar elmúltával lassan visszajöttek az érdeklődők, így a sztárvendég Zoltán Erika is lelkes közönség előtt adhatta elő produkcióját.

A sztárvendég fellépését követően jöhetett a tombolasorsolás, ahol minden ajándék gazdára talált.

A rendezvény többi meghirdetett, de a vihar miatt elmaradt programja pótolva lesz 2017. július 28-án pénteken 17:30-tól, a Kertvárosi Horgásztó területén, rossz idő esetén a Kertvárosi Kézműves Házban.

A szervezők ezúton is köszönetet mondanak Ibrány Város Önkormányzatának, Berencsi Béla polgármester úrnak, Trencsényi Imre alpolgármester úrnak, Szabó Puskás Judit, Tóth Balázsné, Haluska András, Balogh János, Dr Szegedi Tibor, Tábori Tibor képviselő-testületi tagoknak.

Köszönet a tombolafelajánlásokért Kulcsár Béla képviselő-testületi tagnak, Vigh László vegyes iparcikk kereskedőnek, Bene Józsefnek, Kulcsár Simonné Marika Óvó néninek, Czaga Sándornak, Kozma Zoltánnak, Puskás Antalnak, az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és Alapfokú  Művészeti Iskolának, az Ibrányi Polgárőrségnek, az Ibrány Sportegyesületnek, a Városi Könyvtárnak, az Ibrányi Sportcentrumnak, Irodamágia és Média Kft-nek, Jakab Ádám és Hannának, az Ibrányi Nyugdíjas Egyesületnek, az Omnis Alapítványnak, a Benu Kristály Patikának.

Köszönet mindazoknak, akik mindent megtettek azért, hogy a gyerekek is egy feledhetetlen élménnyel térjenek haza: Iránytű Tanoda munkatársainak, az Árpád- és Szabolcs úti Óvoda munkatársainak, az Ibrányi László Művelődési Központ munkatársainak, az MSZP Ibrányi Nőtagozatnak, Fejes Krisztinának, Berecz Istvánnak, Kecskeméti Jánosnak, Kiss Józsefné és családjának és az Ibrányi Civil Fórumnak.

Köszönjük a segítséget Kaponyás Lászlónak, Tóth Tündének, Tajthy Péternek Paszab polgármesterének, a GAMESZ dolgozóinak, az Ibrányi Polgárőr Egyesületnek, a Rendőrségnek, az Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek és mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak rendezvény sikeréhez.

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/kertv%C3%A1rosi-nap

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.