Képviselő- és polgármester jelöltek figyelmébe

2019. október 13-án újfent polgármestert és képviselő testületi tagokat választ a város lakossága. Az Ibrányi Hírlap szerkesztősége – hagyományaihoz híven - lehetőséget kíván biztosítani minden, a Helyi Választási Bizottság által nyilvántartásba vett képviselő- és polgármester jelölt számára - jelölő szervezettől függetlenül - egy rövid, fényképes bemutatkozásra.

 

Tisztelettel kérünk minden képviselő jelöltet, hogy aki élni kíván ezzel a lehetőséggel, azok legkésőbb 2019. szeptember 19-én (csütörtök), 16 óráig a bemutatkozó anyagot (fényképpel együtt) CSAK ÉS KIZÁRÓLAG WORD FORMÁTUMBAN, 900 karakternyi terjedelemben, adathordozón (pendrive, e-mail) jutassák el szerkesztőségünk címére (Ibrányi László Művelődési Központ, Könyvtár és Sportcentrum, Hősök tere 2-4.) vagy a hirlapszerkesztoseg@gmail.com e-mail címre.

A későn érkező anyagokat technikai okokból nem áll módunkban megjelentetni, a nem a fentebb jelölt formátumban érkezőket pedig - a vitákat, félreértéseket elkerülendően - nem fogjuk megjelentetni.

A polgármester-jelöltek számára is egyenlő feltételeket kívánunk biztosítani. Programjukat, elképzeléseiket maximum 5500 karakterben összefoglalva, egy fényképpel, támogató szervezet logójával ellátva (ez gyakorlatilag egy teljes oldal a hírlapban), a fentebb már említett kritériumok figyelembevételével jutassák el szerkesztőségünkhöz. A beérkező anyagok változtatás nélkül lesznek a hírlapban leközölve!

A bemutatkozások és programok egységesen az előreláthatólag szeptember végén-október elején megjelenő Ibrányi Hírlapban lesznek olvashatóak.

Tisztelettel:

Puskás Gyula
felelős szerkesztő

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.