IV. Ibrány Streetball

Idén hat csapattal indult el a IV. Ibranyi Streetball bajnokság augusztus 8-án a Városligetben. A tikkasztó hőség ellenére a csapatok mozgósítottak minden energiáját, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a forró aszfalton.

 

A rendezvényt Trencsényi Imre Ibrány Város polgármestere nyitotta meg , majd a sorsolást követően két három csapatos csoportban feszültek egymásnak a felek. Az első mérkőzés egy perces gyásszünettel kezdődött amellyel Sitku Ernő volt magyar válogatott játékosunkra és Kobe Bryant NBA legendára emlékeztek a résztvevők.

Scholcz Zoltán és Molnár Péter Zoltán hivatalos játékvezetők sípjelére 14.00 kor kezdetét vette a torna, mely remek csatákat, szép kosarakat, megoldásokat hozott az érdeklődőknek.

A döntőben két nyíregyházi csapat feszült egymásnak. A Jóska Bá Fiai (néhai edzőjükre Sallai Józsefre emlékeztek nevükkel) és a Colosok közötti összecsapás a Jóska Bá Fiai 16-8 as győzelmével zárult.

Közben akinek kedve volt legálisan fújhatta a festéket a Graffiti falra, a zenei aláfestésről pedig DJ PéGé gondoskodott.

A Magyar Pál által készített szintén díjnyertes babgulyás előtt lezajlottak a már hagyományosnak mondható Tripladobó versenyek amatőr és profi kategóriában. Ezután következett az eredményhirdetés. A díjak Dr. Szegedi Tibor Zsolt alpolgármester és Szabó Andás kiosztásával kerültek tulajdonosaikhoz. Ezután vacsora és egy hideg ital mellett beszélték át a nap legizgalmasabb pillanatait a résztvevők.

IV. Ibranyi Streetball Bajnokság végeredmény:

I. Jóska Bá fiai (Nyíri Péter, Pollák Balázs,Pollák Nándor, Sveda Tamás)
II. Colosok (Vágner Attila, Marjay Péter, Moldván Csaba)
III. Ibrány Reuma Stars (Gégény Tibor, Bak Gábor, Szabó Patrik, Rocska Róbert)
IV. Team Swish (Kiss Tamás, Kazamér Zsolt, Bányik Krisztián, Lakatos Ferenc)
V. Mamba Mentalytis (Varga Bence, Csíki Roland Nagy Roland, Szopó Dávid)
VI. Vegyes (Katonka Tamás, Reskó Imre, Ignácz Imre, Németh Szabolcs)

MVP (Torna legjobbja): Sveda Tamás

Tripladóbó győztes:

Profi: Kazamér Zsolt
Amatőr: Bak Gábor

A szervezők köszenetett mondanak mindenkinek, aki valamilyen formában segítette a torna létrejöttét.

Köszönet: Ibrány Város Önkormányzatának, Trencsényi Imre polgármesternek, Dr. Szegedi Tibor Zsoltnak, Szabó Andrásnak, Éles Andrásnak, Vígh Lászlónak, Haluska Andrásnak, Ibrány Gamesznak, Magyar Pálnak, Puskás Gyulának, Csicsvári Tamásnak, Nagy Péternek, Molnár Péter Zoltánnak, DJ PéGének, Scholcz Zoltánnak, Kovács Istvánnak és Balogh Bencének.

Jövőre ismét a Városligetben!

Rocska Róbert

Képek:

http://www.ibrany.hu/kepgaleria/iv-ibr%C3%A1ny-streetball

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.