Igazságos döntetlen

Igazi sárdagasztó rangadón van túl városunk labdarúgócsapata. Nyírgyulajjal nem sikerült a helycsere. Még... Lejátszották a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 25. fordulóját.

 

 

Ibrány SE - Nyírgyulaj KSE 1-1 (1-0) Ibrány, 250 néző, v.: Sipos (Hegedűs, Piskóczi).

Tudtuk, hogy nehéz lesz, az is lett. Gratulálunk az ellenfélnek, megérdemelten vitték haza az egyik pontot. Nekünk már szerdára kell koncentrálni, hiszen újabb lépést tehetünk az álmok beteljesülése felé! Hajrá Ibrány - mindörökké!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Ibrány SE: Félegyházi – Majoros (Kovács), Balogh (Vidoven), Nagy D., Csáki, Somogyi T. (Somogyi M.), Gergely, Jeddi, Farkas (Kiss), Haburcsák (Szabó), Pócsi.

Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírgyulaj KSE: Oláh – Czerula (Siska), Nagy B. (Erdei), Buka, Fekete, Kántor, Haburcsák, Mezei (Vass O.), Vass I., Lovas, Sánta.

Edző: Lukács Tibor.

Gól: Haburcsák, illetve Fekete.

Kiss Tamás: – Gratulálok a fiúknak, nagyon jól futballoztak! A helyzeteink alapján megérdemeltük volna a győzelmet, de a Nyírgyulaj is bizonyította, hogy nagyon jó erőkből áll.

Lukács Tibor: – A körülményekhez képest jó színvonalú mérkőzést játszott a két a csapat. Úgy gondolom, igazságos döntetlen született.

További eredmények:

Gyulaháza-Tiszavasvári 2-2 (2-2)
Balkány-Tarpa 2-0 (0-0)
Fehérgyarmat-Kisvárda II. 2-1 (1-1)
Nagyecsed-Nagyhalász 0-0
Baktalórántháza-Tiszakanyár 7-3 (6-1)
Vásárosnamény-Csenger 3-1 (0-1)
Mátészalka-Mándok 2-3 (0-1)


 

Ibrány SE U19 - Nyírgyulaj U19 7:2 (4:2)

Ibrány SE U19: Papp D. - Pere Gy. (Béres F. 15.p.), Report A., Domoszlai D.(Dobránszki M. 50.p.), Szücs I. - Bakosi M. - Bészély J., Pápa S., Pápa Sz. - Vajóczki S., Dajka Z.(Együd Á. 81.p.)

Edző: Veress János

Gól: Dajka 4.p., Bészély 6.p., Vajóczki 2 (10.p.,82.p.), Pápa Sz. 24.p., Dobránszki 2 (80.p.,85.p.)

Rangadóra készültünk végre szinte teljes létszámmal! Mérkőzés előtt nagyon fogadkoztak a srácok! Volt okunk a visszavágásra az őszi vereség miatt...

Álomszerűen indult a mérkőzés.

A 4.percben egy jobb oldali bedobást Vajóczki csúsztatott Dajka elé, aki remek labda átvétel után ziccerbe került és 8 m-ről a hosszú sarokba lőtt. 1-0.

A 6.percben Pápa Sz. lövését még blokkolták, a labda Dajka elé került, aki pontosan passzolt és Bészély 12 m-ről a hálóba lőtt. 2-0.

A 10.percben Pere indította Vajóczkit, aki egy higgadt csel után a rövid felső sarokba bombázott. 3-0.

A 19.percben egy bal oldali támadás után szépítettek a vendégek. 3-1.

A 24.percben Pápa S. indította a bal oldalon PápaSz.-t,aki egy laza bokamozdulattal a kifutó kapus mellett a hálóba gurított. 4-1.

Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, nagyon meggyőzően játszottunk.

A 32.percben egy kimaradt helyzet utáni jobb oldali kontrából középre passzoltak, a lövést Papp bravúrral hárította, de a menteni igyekvő Béres lábáról a hálóba pattant a labda. 4-2.

A 2.félidőben is látványosan,magabiztosan, sokat és pontosan passzolva játszottunk.

A 74.percben megfogyatkoztak a vendégek.

A 80.percben Dobránszki 15m-ről lőtt kapura, lövése egy védőn irányt váltva vágódott a hálóba. 5-2.

A 82.percben Dobránszki lépett ki a védők közül, a kapussal szemben nagyon önzetlenül gurított Vajóczki elé, aki besétált a labdával az üres kapuba. 6-2.
A 85.percben ismét Dobránszki került ziccerbe egy szép csel után és 12 m-ről leadott lövése a kapus lábai között talált utat a hálóba. 7-2.

Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen végig koncentráltan,motíváltan és csapatként küzdve játszottak. Nem ismertek elveszett labdát és mindenki maximálisan betartotta a megbeszélt taktikai utasításokat. Büszkék lehetnek magukra egy ilyen meccs után!

Hajrá Ibrány!

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.
Hiba | Ibrány város honlapja

Hiba

Hibaüzenet

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc:1376) drupal_send_headers() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/bootstrap.inc 1235 sor).
  • Error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() drupal_page_footer() függvényben (/home/klcsmhu1/hosts/ibrany.hu/includes/common.inc 2806 sor).
A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.