Felhívás megváltozott munkaképességű emberek részére

A koronavírus járvány egészségügyi következményei, a kihirdetett veszélyhelyzet társadalmi és gazdasági hatásai várhatóan a magyar gazdaságot és a munkaerő-piacot is érzékenyen érintik majd. Az elmúlt évek gazdasági fejlődése, a sok helyen tapasztalt, viszonylag gyors és könnyű elhelyezkedés időszakát követően, a válságkezelés és kilábalás időszakában várhatóan emelkedő munkanélküliséggel, hosszabb időtartamú és nagyobb kihívást jelentő álláskereséssel kell majd számolnunk.

A korábbi pénzügyi válság során szerzett tapasztalatok alapján az előálló gazdasági és munkaerő-piaci helyzet tovább nehezíti majd az alacsonyabb foglalkoztathatósági szinten lévő, betegséggel, fogyatékossággal vagy egészségkárosodással élő megváltozott munkaképességű munkavállalók helyzetét és álláskeresési kilátásait.

Amennyiben Ön megváltozott munkaképességű és szeretne munkát vállalni, vagy a koronavírus miatt létszámleépítésnek esett áldozatul és ismét dolgozni szeretne, és az álláskeresésben segítségre szorul, keresse kollégáinkat, akik minden segítséget megadnak az elhelyezkedéshez.

Fontos, hogy kollégáink e-mailen és TELEFONON KERESZTÜL IS KÉPESEK A KELLŐ SEGÍTSÉGET MEGADNI és az Ön elhelyezkedéséhez szükséges ügyeket elintézni. Így Önnek nem kell igénybe venni a tömegközlekedés eszközeit, nem kell a hivatalban várakozni más ügyfelekkel együtt, egyszóval velünk egészségügyi kockázat nélkül lesz képes munkát keresni, és találni.

KERESSE BÁTRAN KOLLÉGÁINKAT!

NYÍREGYHÁZA TEL.: +36-70/667-9538

 

Elhelyezkedés

Magyarország

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

4484 Ibrány, Árpád út 5-7.

 

Kapcsolat

Telefon: +36 42 527 017

e-mail: hivatal@ibrany.hu

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.